Σάββατο 9 Μάρτη 2019 - Κυριακή 10 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ - ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
Ολοι οι δρόμοι οδηγούν στην Καλαμάτα!

Κινητοποίηση την Πέμπτη 14/3, μέρα έναρξης του Συνεδρίου της ΓΣΕΕ

Σε κινητοποίηση την Πέμπτη 14/3 στις 6.30 μ.μ., έξω από το Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας, με αφορμή την έναρξη του 37ου Συνεδρίου της ΓΣΕΕ, καλούν Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα όλης της χώρας.

«Ολοι οι δρόμοι οδηγούν στην Καλαμάτα», τονίζουν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις, ανταποκρινόμενες στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ σε εργαζόμενους και συνδικάτα να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να απαιτήσουν: «Εξω οι εργοδότες από τα Συνδικάτα. Συνδικάτα εργατών - Οχι των εργοδοτών. Εξω οι "μαϊμούδες" - αντιπρόσωποι».

Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα, που δίνουν «τη μάχη της οργάνωσης της εργατικής τάξης, της οργάνωσης της πάλης ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και της μεγαλοεργοδοσίας», απευθύνουν κάλεσμα σε κάθε εργαζόμενο «που δεν ανέχεται την παρουσία της ίδιας της εργοδοσίας μέσα σε εργατικές οργανώσεις να συμμετάσχει στη συγκέντρωση τη μέρα έναρξης του συνεδρίου. Να μη δεχτεί να νομιμοποιήσει ένα συνέδριο νόθων και εργοδοτών».

Την ανακοίνωση συνυπογράφουν:

Οι Ομοσπονδίες Οικοδόμων, Εργαζομένων σε Γάλα - Τρόφιμα - Ποτά, Εμφιαλωμένων Ποτών, Εργαζομένων στο Φάρμακο, Εργαζομένων σε Κλωστοϋφαντουργία - Ιματισμό - Δέρμα, Λογιστών, Μισθωτών Τύπου - Χάρτου.

Τα Εργατικά Κέντρα Λαμίας, Νάουσας, Αρτας, Αγρινίου, Ζακύνθου, Κεφαλονιάς - Ιθάκης, Λάρισας, Λαυρίου - Ανατολικής Αττικής, Θεσπρωτίας, Σάμου, Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσων, Λέσβου, Ιωαννίνων και Λευκάδας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ