Τετάρτη 27 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις τοπικές και περιφερειακές εκλογές
Στην Κεντρική Μακεδονία

Σήμερα, Τετάρτη:

-- Στις 11.30 π.μ., ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, θα επισκεφτεί το Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Θεσσαλονίκης (ΚΕ.ΠΕ.Π) «Αγιος Δημήτριος», στο Πανόραμα. Στις 5 μ.μ., θα επισκεφτεί τους εργαζόμενους της «Deloitte».

-- Στις 7 μ.μ., σε εκδήλωση στο Κέντρο Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης» θα παρουσιαστεί το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» δήμου Παύλου Μελά. Θα μιλήσουν ο Μάριος Παλάντζας, υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά, και ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

-- Στις 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην Ορμύλια, με ομιλήτρια την Αγγελική Χριστιανού, υποψήφια δήμαρχο Πολυγύρου.

Αύριο Πέμπτη, στις 12 μ., ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος θα επισκεφτεί το εργοτάξιο καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης.

Την Παρασκευή 1 Μάρτη:

-- Στις 11.30 π.μ., ο Σωτήρης Αβραμόπουλος και ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος θα περιοδεύσουν στις εγκαταστάσεις του Λιμανιού της Θεσσαλονίκης.

-- Ο Παναγιώτης Κολογκούνης, υποψήφιος δήμαρχος Νέας Προποντίδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», θα περιοδεύσει στη Νέα Καλλικράτεια, στον Αγιο Παύλο και το Λάκκωμα.

-- Σε σύσκεψη εκπαιδευτικών στις 7 μ.μ., στα γραφεία της ΟΓΕ στον Εύοσμο, θα μιλήσει ο Θανάσης Κοκονάς, υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού - Ευόσμου.

Στη Θεσσαλία

Σήμερα Τετάρτη, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Βόλου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωση» στον δήμο Βόλου. Την παρουσίαση θα κάνει ο Αποστόλης Ριζόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Βόλου.

Την Παρασκευή 1 Μάρτη, ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, θα μιλήσει στο Μουζάκι, στις 7.30 μ.μ., στο κατάστημα Λιάπη, μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο Μουζακίου Λάμπρο Γιώτη.

Σε άλλες περιοχές

Σήμερα, Τετάρτη:

-- Στις 7 μ.μ., στο Κρανίδι (κατάστημα «Casa Di Pizza») στο Κρανίδι, θα μιλήσουν ο Νίκος Γόντικας, υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, και ο Βασίλης Πετρίδης, υποψήφιος δήμαρχος Ερμιονίδας.

-- Στις 8.30 π.μ., ο Νώντας Στολτίδης, υποψήφιος δήμαρχος Κοζάνης, θα επισκεφτεί το αμαξοστάσιο και υπηρεσίες του δήμου Κοζάνης.

-- Η ΚΟΒ Αβδήρων Ξάνθης διοργανώνει εκδήλωση στις 7 μ.μ., στο Λαογραφικό Μουσείο Γενισέας. Θα μιλήσει ο Χρήστος Λαρίσης, μέλος του ΓΠ Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος. Θα χαιρετίσουν η Βούλα Μαχαιρίδου, υποψήφια δήμαρχος Αβδήρων, και η Δήμητρα Καραγιαννίδου, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ