Τετάρτη 6 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΠΑΜΕ
Αντιπροσωπείες σε Κωνσταντινούπολη και Βελιγράδι

...και την επίσκεψη στους απεργούς οδηγούς λεωφορείων στη Σερβία
...και την επίσκεψη στους απεργούς οδηγούς λεωφορείων στη Σερβία
Σε Τουρκία και Σερβία βρέθηκαν τις προηγούμενες μέρες αντιπροσωπείες του ΠΑΜΕ, στο πλαίσιο της διεθνιστικής του δράσης.

Αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ συμμετείχε στο συνέδριο της Διεθνούς Συνδικαλιστικής Οργάνωσης Μεταφορών της ΠΣΟ, που διοργανώθηκε στις 1 - 2 Μάρτη στην Κωνσταντινούπολη από το Συνδικάτο Μεταφορών NAKLIYAT-IS. Το συνέδριο έκανε απολογισμό της δράσης της Διεθνούς το προηγούμενο διάστημα, συζήτησε το σχέδιο δράσης για τη συνέχεια και εξέλεξε νέα ηγεσία.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, οι αντιπροσωπείες επισκέφτηκαν τους αγωνιζόμενους εργαζόμενους των σούπερ μάρκετ ΡΕΑΛ - ΜΕΤΡΟ, ενώ απέτισαν φόρο τιμής στους νεκρούς της Πρωτομαγιάς του '77 στην πλατεία Ταξίμ.

Αντίστοιχα, αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ παρευρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό στο συνέδριο του Συνδικάτου ΣΛΟΓΚΑ της Σερβίας, που ξεκίνησε στις 2 Μάρτη στο Βελιγράδι.

Με την ευκαιρία του συνεδρίου, η αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ επισκέφτηκε τους απεργούς οδηγούς λεωφορείων του Μλαντένοβατς. Στη συγκέντρωσή τους μίλησε ο Νίκος Παπαγεωργίου, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, εκφράζοντας την αλληλεγγύη του Μετώπου στον αγώνα τους για μισθούς και βελτίωση των συνθηκών εργασίας. Επίσης επισκέφτηκε εγκαταστάσεις και περιοχές οι οποίες είχαν χτυπηθεί από τους δολοφονικούς βομβαρδισμούς των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ το 1999.


Από τη συνεδρίαση της Διεθνούς Συνδικαλιστικής Οργάνωσης Μεταφορών της ΠΣΟ...
Από τη συνεδρίαση της Διεθνούς Συνδικαλιστικής Οργάνωσης Μεταφορών της ΠΣΟ...

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ