Σάββατο 8 Δεκέμβρη 2018 - Κυριακή 9 Δεκέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
100 ΧΡΟΝΙΑ ΚΚΕ
Εκδηλώσεις για τα 100χρονα
  • Το Σάββατο 8 Δεκέμβρη, στις 8 μ.μ., στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» (παλιό τελωνείο), η ΤΕ Χανίων διοργανώνει μεγάλη μουσικοθεατρική παράσταση για τα 100χρονα του Κόμματος, με τίτλο «100 χρόνια ΚΚΕ - Την πιο όμορφη θάλασσα δεν την έχουμε ακόμα ταξιδέψει...», σε σκηνοθεσία Λευτέρη Χαρωνίτη.
  • Η ΤΕ Ροδόπης διοργανώνει πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση την Κυριακή 9 Δεκέμβρη, στις 7 μ.μ. στο κινηματοθέατρο REX στην Κομοτηνή. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Παπατολίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει δραματοποιημένη απόδοση του ποιήματος «Οταν έρχεται ο ξένος», του Γιάννη Ρίτσου.
  • Η ΤΕ Πρέβεζας διοργανώνει εκδήλωση τη Δευτέρα 10 Δεκέμβρη, στις 7.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο «Οαση». Θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει μεγάλη συναυλία με Πρεβεζάνους καλλιτέχνες.
  • -- Μουσικοθεατρική εκδήλωση - αφιέρωμα στο εργατικό - λαϊκό τραγούδι, με τίτλο «Η εργατιά σπάει του κόσμου τα δεσμά», διοργανώνει η ΚΟΒ Κέντρου - Αγ. Τριάδας Περιστερίου, το Σάββατο 8 Δεκέμβρη, στις 6.30 μ.μ., στο αμφιθέατρο δημαρχείου Περιστερίου.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ