Σάββατο 24 Νοέμβρη 2018 - Κυριακή 25 Νοέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για τα 100χρονα του ΚΚΕ

Το Σάββατο 24 Νοέμβρη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα «Ροδίνι», η ΤΕ Νότιας Δωδεκανήσου του ΚΚΕ πραγματοποιεί εκδήλωση με ομιλητή τον Δ. Αρβανιτάκη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα τιμηθούν οι σύντροφοι που έχουν «φύγει» από τη ζωή, ενώ θα ακολουθήσει το χρονικό της αγωνιστικής δράσης του Κόμματος μέσα από αντιπροσωπευτικά τραγούδια και κείμενα.

Επίσης:

  • Την Κυριακή 25 Νοέμβρη,στις 11 π.μ., η ΤΕ Σάμου πραγματοποιεί εκδήλωση στον Πλάτανο, στο μνημείο στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου.
  • Το Σάββατο 1η Δεκέμβρη:

-- Στις 8 μ.μ., η ΤΕ Ηρακλείου Κρήτης διοργανώνει εκδήλωση στο κινηματοθέατρο «Αστόρια». Θα μιλήσει ο Αντρέας Κοκοσάλης, Γραμματέας της ΤΕ Ηρακλείου. Το καλλιτεχνικό μέρος της εκδήλωσης περιλαμβάνει μουσικοθεατρική παράσταση σε σκηνοθεσία Λευτέρη Χαρωνίτη, με τίτλο «100 χρόνια ΚΚΕ: Την πιο όμορφη θάλασσα δεν την ταξιδέψαμε ακόμη...».

-- Στις 6 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Τυρνάβου, η ΚΟΒ Τυρνάβου πραγματοποιεί εκδήλωση όπου θα προβληθεί η ταινία του Παντελή Βούλγαρη «Το Τελευταίο Σημείωμα», ενώ στο φουαγιέ του θεάτρου θα υπάρχει έκθεση με αρχειακό υλικό.

  • Την Κυριακή 2 Δεκέμβρη, στις 11 π.μ., η ΚΟ Εύβοιας του ΚΚΕ και το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν στο μνημείο του Ανάποδου (Δερβένι) εκδήλωση τιμής στο Ανεξάρτητο Τάγμα Εύβοιας του ΔΣΕ, και στους αρχηγούς του, Θύμιο Καψή (Ανάποδο) και Γιώργη Βλαχούτσικο (Ευβοιώτη). Θα μιλήσει ο Θανάσης Παππάς, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι στην ταβέρνα «Ο Ικαρος» (Προκόπι).

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org