Σάββατο 24 Νοέμβρη 2018 - Κυριακή 25 Νοέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

Την Τετάρτη 28 Νοέμβρη, στις 7 μ.μ., οι Κομματικές Οργανώσεις Νάουσας του ΚΚΕ διοργανώνουν στην αίθουσα ΒΕΤΛΑΝΣ (δίπλα από το νοσοκομείο) εκδήλωση - σύσκεψη με θέμα «Συμπόρευση με το ΚΚΕ για να κάνουμε την πραγματική διαφορά. Δυνατό εργατικό κίνημα. Κοινωνική Συμμαχία. Ανάπτυξη για το λαό». Θα μιλήσει η Θεανώ Καπέτη, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ και Γραμματέας της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Εκδήλωση με θέμα «Δάσκαλοι που δίδαξαν και κήρυξαν το δίκιο» πραγματοποιεί η ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Ιωαννίνων του ΚΚΕ, την Κυριακή 25/11, στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο της πόλης.

Οι Οργανώσεις Λακωνίας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, το τοπικό Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ και συγγενείς των θυμάτων διοργανώνουν τη Δευτέρα 26/11 στις 11 π.μ. στον τόπο της θυσίας στο Μονοδένδρι Λακωνίας, εκδήλωση τιμής για τους 118 πατριώτες, αντιστασιακούς ΕΑΜίτες - κομμουνιστές, που εκτελέστηκαν από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής στις 26-11-1943. Στη συνέχεια, στην Κοκκινόλουτσα, θα τιμήσουν τους άλλους 45 ήρωες που επίσης εκτελέστηκαν την ίδια περίοδο από τους κατακτητές.

Το Σάββατο 1η Δεκέμβρη, στις 6 μ.μ., η ΚΟ Λυκότρυπας - Αγίας Αννας Αχαρνών Αττικής διοργανώνει συγκέντρωση στο 4ο ΚΑΠΗ Αγ. Αννας, με θέμα «Με το ΚΚΕ για το δίκιο μας. Δυνατό εργατικό κίνημα, Κοινωνική Συμμαχία για την ανατροπή». Θα μιλήσει ο Τάσος Τραβασάρος, στέλεχος του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ