Τετάρτη 14 Νοέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

Η ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ οργανώνει εκδήλωση - σύσκεψη με θέμα: «Συμπόρευση με το ΚΚΕ για να κάνουμε την πραγματική διαφορά», την Πέμπτη 22 Νοέμβρη, στις 7 μ.μ., στο «ΚΙΕΡΙΟΝ», με ομιλήτρια την Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Σήμερα Τετάρτη, στις 7 π.μ., θα μιλήσει στους εργαζόμενους στο Αμαξοστάσιο του δήμου Λάρισας η Μαρία Γαβαλά, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Πέμπτη 15 Νοέμβρη, στις 7 π.μ., θα μιλήσει στην υπηρεσία του Πράσινου του δήμου Λάρισας ο Πέτρος Κρίκης, μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ.

Το Σάββατο 17 Νοέμβρη, στις 8.30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί λαϊκό γλέντι των κλαδικών Οργανώσεων Λάρισας και της ΚΝΕ, στο γυμναστήριο του 8ου Λυκείου Αμπελοκήπων, με ομιλήτρια την Ρούλα Ξιφαρά, μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ.

Την Πέμπτη 22 Νοέμβρη, στις 7 μ.μ., στην πινακοθήκη στη Νεάπολη Λάρισας θα πραγματοποιηθεί πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση αφιερωμένη στα 100 χρόνια του ΚΚΕ, με ομιλήτρια την Μαρία Γαβαλά. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί τμήμα του έργου του Γ. Ρίτσου «Καπνισμένο τσουκάλι» από πολυμελή ορχήστρα. Διεύθυνση - ενορχήστρωση Δ. Φωτιάδης. Θα υπάρχουν επίσης έκθεση για τα 100 χρόνια του Κόμματος και έκθεση βιβλίου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ