Τετάρτη 12 Νοέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
Στο 31,40% η κάλυψη του πανελλαδικού πλάνου

Σε ποσοστό 31,40% καλύφτηκε το πανελλαδικό πλάνο της δίμηνης (Νοέμβρης - Δεκέμβρης) Οικονομικής Εξόρμησης που έχει προκηρύξει η ΚΕ του ΚΚΕ και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, κατά το δεύτερο «κλείσιμο», τη Δευτέρα 10/11.

Οι Κομματικές Οργανώσεις, μέλη και φίλοι του Κόμματος και της ΚΝΕ που δίνουν τη μάχη του κουπονιού, κλιμακώνουν τις προσπάθειές τους στο πλαίσιο ενός ευρύτερου σχεδιασμού για πλατύ πολιτικό άνοιγμα, ώστε να αντισταθμιστεί η δυσκολία που δημιουργεί η οικονομική δυσπραγία των λαϊκών νοικοκυριών.

Η αξιοποίηση των πολλών υπαρκτών δυνατοτήτων είναι ζητούμενο για την επιτυχή έκβαση της μάχης και αυτή τη φορά. Το «άνοιγμα» σε ακόμα περισσότερους ανθρώπους του μόχθου, η απήχηση του Κόμματος και της πολιτικής του στα λαϊκά στρώματα που αναγνωρίζουν και εκτιμούν τη συνέπειά του, οι δεσμοί που έχουν οικοδομήσει μαζί τους κατά τόπους οι Οργανώσεις, αλλά και η επανάληψη πρωτοβουλιών που κατά καιρούς έχουν με επιτυχία δοκιμαστεί είναι ορισμένα απ' τα όπλα στη «φαρέτρα» για το κέρδισμα της μάχης.

Στο δεύτερο κατά σειρά κλείσιμο, η κατάταξη των Κομματικών Οργανώσεων διαμορφώθηκε ως εξής: Στην πρώτη θέση η ΚΟ Θεσσαλίας, με ποσοστό κάλυψης του πλάνου της 38,66%, στη δεύτερη η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας με ποσοστό 37,50%, στην τρίτη η ΚΟ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης με ποσοστό 36,40%. Ακολουθούν οι ΚΟ Πελοποννήσου με ποσοστό 36,02%, Βορειοδυτικής Ελλάδας με 31,68%, Δυτικής Μακεδονίας με 30,72%, Αττικής με 30,61%, Στερεάς με 29,61%, Κρήτης με 28,57%, Εξωτερικού με 27,90% και Αιγαίου με 28,10%.

Η ΚΝΕ κάλυψε το 29% του πλάνου της και η ΚΟ «Ριζοσπάστη» το 50,74%.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ