Τετάρτη 12 Νοέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Βιβλιοπαρουσιάσεις

Σήμερα, Τετάρτη

-- Στη 1 μ.μ. στο Πάντειο Πανεπιστήμιο θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου του Ρ. Π. Ντατ, «Φασισμός και κοινωνική επανάσταση». Την παρουσίαση θα κάνει ο Αρης Ευαγγελίδης μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Στις 7 μ.μ. στο Πνευματικό κέντρο της Ανοιξης θα γίνει παρουσίαση του ίδιου βιβλίου, με ομιλητή τον Μάκη Παπαδόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΤΕ Βόλου του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης «Το αστικό πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα από το 1950 έως το 1967» του Μάκη Μαΐλη, μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνου του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, στις 6.30 μ.μ. στο κτίριο Παπαστράτου (Θόλος). Την παρουσίαση θα κάνει η Μαρία Γαβαλά, μέλος του Γραφείου Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ.

Αύριο, Πέμπτη

-- Στις 6 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αθήνας (οδός Ακαδημίας) στην αίθουσα «Αντώνης Τρίτσης» η ΤΟ Εκπαιδευτικών διοργανώνει παρουσίαση του βιβλίου του Μ. Μαΐλη «Το αστικό πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα 1950 - 1967». Την παρουσίαση θα κάνει ο Κώστας Σκολαρίκος, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ