Τρίτη 14 Φλεβάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μηνύματα αλληλεγγύης στο ΚΚΕ

Διεθνής απήχηση των αγώνων του Κόμματος και του λαού

Πολλά είναι τα μηνύματα συμπαράστασης και αλληλεγγύης που φτάνουν στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ, από Κομμουνιστικά και Εργατικά Κόμματα, καθώς και από απλούς ανθρώπους, που με έντονο ενδιαφέρον παρακολουθούν τις εξελίξεις και εμπνέονται από την πρωτοπόρα δράση του Κόμματος μέσα στο εργατικό και λαϊκό κίνημα.

Οι Κομμουνιστές της Σερβίας, σημειώνουν: «Εκφράζουμε την εκτίμηση και την πλήρη υποστήριξή μας στις πολιτικές θέσεις του κόμματός σας για την ενίσχυση του ταξικά προσανατολισμένου κινήματος ώστε να αντιμετωπιστεί η επίθεση του κεφαλαίου».

Η Ενωση Κομμουνιστών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης αναφέρει: «Στηρίζουμε τον αγώνα σας για τα δίκαια του εργαζόμενου λαού της Ελλάδας. Στη χώρα μας τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στηρίζουν την κυβέρνηση του κεφαλαίου και της ΕΕ από την αρχή της κρίσης και λένε ψέματα για τους αγώνες των εργατών, ψέματα για τις αιτίες της κρίσης, ως κρίσης χρέους και όχι, του ίδιου του καπιταλιστικού κινήματος. Σας στέλνουμε την αλληλεγγύη και της δικής μας εργατικής τάξης».

Το Αιγυπτιακό Κομμουνιστικό Κόμμα απευθύνοντας αδελφικούς χαιρετισμούς στο Κόμμα, την ΚΝΕ, το ΠΑΜΕ και τις άλλες αγωνιστικές συσπειρώσεις σημειώνει: «Παρακολουθούμε με προσοχή τους αγώνες σας στην Ελλάδα από την άλλη πλευρά της Μεσογείου και είστε πηγή έμπνευσης στην πάλη του δικού μας κινήματος ενάντια και στο νέο καθεστώς στην Αίγυπτο».

Ο Πόλος για την Κομμουνιστική Αναγέννηση στη Γαλλία επίσης στέλνει τους αδελφικούς χαιρετισμούς στον αγώνα του ΚΚΕ ενάντια στην εξουσία του κεφαλαίου.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ