Τρίτη 14 Φλεβάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τα «παπαγαλάκια»

Την ώρα που τα ΜΑΤ χτυπούσαν αλύπητα, γύρω από τους δρόμους της πλατείας Συντάγματος το λαό, που παρ' όλα αυτά πύκνωνε κατά κύματα γεμάτος αγωνιστική αποφασιστικότητα και πείσμα τη συγκέντρωση, το «Μέγκα» συνέχιζε το... βιολί της τρομοκράτησης του λαού, και δεν ήταν το μοναδικό, για να σκύψει το κεφάλι και να δεχτεί την κόλαση που του ετοιμάζουν.

Συντάκτης του καναλιού, μάλιστα, έφτασε στο σημείο να πει πως την ίδια στιγμή βουλευτές της συγκυβέρνησης στο εντευκτήριο της Βουλής προσπαθούσαν να πείσουν συναδέλφους τους που ήταν έτοιμοι να καταψηφίσουν το καταστροφικό μνημόνιο δείχνοντάς τους τα στιγμιότυπα από τη διαδήλωση στις οθόνες της τηλεόρασης και λέγοντάς τους: «τέτοια επεισόδια θα έχουμε κάθε μέρα αν χρεοκοπήσει η χώρα»!

Δίχως κανέναν ενδοιασμό τα «παπαγαλάκια» της ενημέρωσης δίνουν πλέον και τα ρέστα τους. Ε, λοιπόν, δεν θα τους περάσει. Ο λαός να ξεσηκωθεί στους τόπους δουλειάς, στις εργατογειτονιές με μπροστάρη την εργατική τάξη και να κάνει το βίο αβίωτο σε κεφάλαιο, κυβέρνηση, και θα το κάνει είτε το θέλουν είτε όχι τα αφεντικά. Οι επιθυμίες τους θα γίνουν και οι εφιάλτες τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ