Παρασκευή 23 Σεπτέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συλλαλητήριο 28 Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη

Στις 6 μ.μ. στο Αγαλμα Βενιζέλου

Νέο μαχητικό συλλαλητήριο ενάντια στη φοροληστεία οργανώνει το ΠΑΜΕ στη Θεσσαλονίκη, την επόμενη Τετάρτη, 28 Σεπτέμβρη, στις 6 το απόγευμα στο Αγαλμα Βενιζέλου. Την προηγούμενη μέρα, Τρίτη 27/9, το ΠΑΜΕ μαζί με την ΠΑΣΕΒΕ, την ΠΑΣΥ, την ΟΓΕ και το ΜΑΣ, προγραμματίζουν πανθεσσαλονίκεια σύσκεψη με θέμα την οργάνωση του αγώνα για την προστασία των ανέργων. Η σύσκεψη θα γίνει στις 7 το απόγευμα, στη μεγάλη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης (υπόγειο).

Στη Φλώρινα, το ΠΑΜΕ οργανώνει σύσκεψη - συγκέντρωση, σήμερα στις 8.30 μ.μ., στο επιμελητήριο. Στη Θεσσαλονίκη, τη Δευτέρα 26/9, στις 7 το απόγευμα, η Λαϊκή Επιτροπή Συκεών προγραμματίζει ανοιχτή σύσκεψη στο Δημαρχείο και η Λαϊκή Επιτροπή Πολίχνης συγκέντρωση στην πλατεία Δημαρχείου.

Την Τετάρτη 28 Σεπτέμβρη:

Στην Καβάλα, η Λαϊκή Επιτροπή οργανώνει συγκέντρωση στις 10 π.μ., μπροστά στην εφορία για να επιστρέψει μαζικά εντάλματα πληρωμής.

Στη Νάουσα, το Εργατικό Κέντρο, οργανώνει συλλαλητήριο στις 11 π.μ., στην εφορία για να επιστρέψει μαζικά εντάλματα πληρωμής.

Στη Θεσσαλονίκη, το σωματείο συνταξιούχων ΙΚΑ διοργανώνει γενική συνέλευση, στις 10.30 π.μ. στη μεγάλη αίθουσα του ΕΚΘ. Μετά τη συνέλευση, μαζικά, με πορεία θα πάνε στην εφορία να επιστρέψουν εντάλματα πληρωμής των χαρατσιών.

Στην πυρά έριξαν τα εντάλματα πληρωμής των χαρατσιών, εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, μικροί και αυτοαπασχολούμενοι ΕΒΕ, οι οποίοι συμμετείχαν στη μαζική παράσταση διαμαρτυρίας που έγινε χτες το πρωί έξω από την εφορία Καλαμαριάς, με πρωτοβουλία της Λαϊκής Επιτροπής.

Στο Κιλκίς, το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΥ και η ΠΑΣΕΒΕ πραγματοποίησαν μαζική εξόρμηση έξω από την εφορία και κάλεσαν τον εργαζόμενο λαό να επιστρέψουν μαζικά και οργανωμένα τα εντάλματα πληρωμής.

Σε ό,τι αφορά άλλες δραστηριότητες:

Ο Σύλλογος Εργαζομένων πρωτοβάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης Γρεβενών, μέσα από γενική συνέλευση, αποφάσισε τη συγκέντρωση των χαρατσιών και τη μαζική παράδοσή τους στην εφορία.

Ο Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ και Δημοτικών Επιχειρήσεων Νομού Θεσσαλονίκης καλεί τους εργαζόμενους να παραδώσουν τα εντάλματα πληρωμής στο Σύλλογο, ώστε στη συνέχεια μαζικά να τα επιστρέψουν στην εφορία.

Η Επιτροπή Αγώνα Ταξί Θεσσαλονίκης, καλεί τα σωματεία και τις ομοσπονδίες να αντιδράσουν αποφασιστικά και οργανωμένα με συνελεύσεις και συσκέψεις να αποφασίσουν την άρνηση πληρωμών.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ