Παρασκευή 23 Σεπτέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΕΙΡΗΝΗΣ
Από σήμερα στην Κωνσταντινούπολη

Συμμετέχουν εκπρόσωποι από Ελλάδα, Τουρκία και Κύπρο

Από παλιότερη συμμετοχή της ΕΕΔΥΕ σε αντιιμπεριαλιστική κινητοποίηση στην Κωνσταντινούπολη
Από παλιότερη συμμετοχή της ΕΕΔΥΕ σε αντιιμπεριαλιστική κινητοποίηση στην Κωνσταντινούπολη
Αύριο, Σάββατο, και μεθαύριο, Κυριακή, πραγματοποιείται στην Κωνσταντινούπολη η 2η Συνάντηση των κινημάτων ειρήνης από την Τουρκία, την Ελλάδα και την Κύπρο, υπό την αιγίδα του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ειρήνης. Στη συνάντηση συμμετέχουν η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη, η Επιτροπή Ειρήνης Τουρκίας και το Παγκύπριο Συμβούλιο Ειρήνης, το οποίο εκπροσωπείται από τον πρόεδρο, τον αντιπρόεδρο και έναν Τουρκοκύπριο, μέλος του ΠΣΕ.

Στη Συνάντηση θα εξεταστούν συλλογικά οι εξελίξεις στην περιοχή. Θα παρθούν αποφάσεις για την ανάπτυξη στο επόμενο διάστημα συντονισμένης αντιιμπεριαλιστικής δράσης. Η αποστολή της ΕΕΔΥΕ ξεκινά σήμερα το πρωί από τη Θεσσαλονίκη. Συμμετέχουν ο Σταύρος Τάσσος, πρόεδρος της ΕΕΔΥΕ, ο Νίκος Ζώκας, αντιπρόεδρος της ΕΕΔΥΕ, η Ελένη Παπαδοπούλου, οργανωτική γραμματέας της ΕΕΔΥΕ, και ο Γ. Χαβατζάς, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου. Επίσης, συμμετέχουν 80 φίλοι των Επιτροπών Ειρήνης από όλη τη χώρα.

Στο περιθώριο της τριμερούς συνάντησης έχει προγραμματιστεί να γίνει εκδήλωση - συναυλία φιλίας με Ελληνες και Τούρκους καλλιτέχνες. Από την Ελλάδα συμμετέχει το συγκρότημα του Βασίλη Κασούρα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ