Τετάρτη 29 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ
Ανήθικες μέθοδοι εκβιασμού υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

Σε μεθόδους εκβιασμού, σε βάρος των υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που στηρίζει το ΚΚΕ στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, κατέρχονται μηχανισμοί του ΠΑΣΟΚ, αλλά και της ΝΔ, προκειμένου να αποσυρθούν στελέχη από τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης», καταγγέλλει η παράταξη με ανακοίνωσή της. Την ανακοίνωση συνυπογράφουν ο υποψήφιος περιφερειάρχης Χρήστος Τρέλλης, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Εβρου Ανέστης Βλισίδης και οι υποψήφιοι δήμαρχοι Αλεξανδρούπολης Σάββας Δευτεραίος, Σουφλίου Μπάμπης Κυριακίδης, Διδυμοτείχου Πολύμερος Μολούδης και Ορεστιάδας Σταμάτης Γκατζίδης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η δυναμική της "Λαϊκής Συσπείρωσης", που συγκροτήθηκε από το ΚΚΕ και άλλες ριζοσπαστικές δυνάμεις, για τις εκλογές για τα κρατικά περιφερειακά και τοπικά όργανα της 7/11/2010, έχει προκαλέσει σοβαρή ανησυχία στα αντίπαλα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ (επίσημα και "ανεξάρτητα").

Στο πνεύμα του "νέου" ήθους που λανσάρει εδώ και ένα χρόνο το ΠΑΣΟΚ ενεργοποιήθηκαν ανήθικες μέθοδοι εκβιασμών, απειλών και "φιλικών" παροτρύνσεων ώστε να αποσυρθούν από τα ψηφοδέλτια της "Λαϊκής Συσπείρωσης". Στο παιχνίδι βέβαια πρωτοστατούν και μηχανισμοί του τοπικού κυβερνητικού παράγοντα.

Ιδιες μεθόδους και μέσα χρησιμοποιεί και η ΝΔ.

Τους προειδοποιούμε ότι θα τους αποκαλύψουμε, δεν τους φοβόμαστε. Καλούμε το λαό να μην τους φοβηθεί. Να τους γυρίσει την πλάτη. Ο εκβιασμός τους να γίνει ένας ακόμη λόγος να τους καταδικάσουν με την ψήφο τους στις 7 Νοέμβρη 2010, υπερψηφίζοντας τα ψηφοδέλτια της "Λαϊκής Συσπείρωσης", στην Περιφέρεια και τους Δήμους».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ