Τετάρτη 29 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Ψηφίστε αυτούς που υπερασπίζονται το συμφέρον σας

Περιοδεία του Γιάννη Μανουσογιαννάκη και της Χριστίνας Παναγιωτακοπούλου στον Κορυδαλλό

Η Χ. Παναγιωτακοπούλου
Η Χ. Παναγιωτακοπούλου
Στις διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου Κορυδαλλού περιόδευσαν χτες το πρωί ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά και η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια δήμαρχος Κορυδαλλού. Ενας δήμος στον οποίο οι εργαζόμενοι πέρα από τα χτυπήματα της γενικής πολιτικής που δέχονται, αντιμετωπίζουν και μια σειρά οξυμένα τοπικά προβλήματα - για την επίλυση των περισσότερων εδώ και χρόνια παίρνουν υποσχέσεις αλλά δεν βλέπουν λύσεις. Ενδεικτικά, οι φυλακές παραμένουν μέσα στην καρδιά της πόλης, το Κέντρο Υψηλής Τάσης της ΔΕΗ και οι πυλώνες υψηλής τάσης είναι δίπλα στα σπίτια τους, η αξιοποίηση των λατομείων δεν προχωράει όπως και η αναδάσωση του όρους Αιγάλεω και η έλευση του ΜΕΤΡΟ.

Ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης αφού επισήμανε πως σήμερα οι εργαζόμενοι ζουν μια επίθεση άνευ προηγουμένου στο βιοτικό τους επίπεδο, στις εργασιακές σχέσεις, στο Ασφαλιστικό, τους κάλεσε με την εμπειρία που έχουν να δουν «αν η επιλογή σας είναι με το συμφέρον σας ή το αντιστρατεύονται. Εάν το βράδυ των εκλογών με την ψήφο σας θα επιβραβεύσετε αυτή την αντιλαϊκή πολιτική και θα τους δώσετε τη λαϊκή εντολή να προχωρήσουν σε ακόμα χειρότερα μέτρα ή θα την καταδικάσετε». «Θα πρέπει, τόνισε, να αποφασίσετε τι δήμαρχο και Περιφερειάρχη χρειάζεστε. Εναν που θα είναι δίπλα στους εργαζόμενους και θα οργανώνει την πάλη τους ή έναν που θα είναι απέναντί τους;».

Η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου αναφέρθηκε ιδιαίτερα στις συνέπειες που θα έχει η εφαρμογή του «Καλλικράτη» καθώς «αποτελεί ένα ακόμα εργαλείο για το πέρασμα αυτής της πολιτικής» και μεταξύ άλλων θα σημάνει αύξηση φόρων, ακόμα μεγαλύτερη υποβάθμιση της υγείας, της παιδείας». «Τα ψηφοδέλτια της "Λαϊκής Συσπείρωσης"» που στηρίζει το ΚΚΕ, τόνισε, είναι ο πραγματικός αντίπαλος του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και η ψήφος στη «Λαϊκή Συσπείρωση» θα διαμορφώσει κλίμα, θα προβληματίσει, θα δώσει τη δυνατότητα στο λαϊκό κίνημα να παλέψει από καλύτερες θέσεις.


Ο Γ. Μανουσογιαννάκης
Ο Γ. Μανουσογιαννάκης

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ