Τετάρτη 29 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
Περιοδείες
Στη Θεσσαλονίκη

-- Στις 11.15 π.μ. περιοδεία στα ΕΛΤΑ Ωραιοκάστρου με τον Γιάννη Ζιώγα, υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης.

-- Στις 7 μ.μ. σύσκεψη στο Δημαρχείο του Ευόσμου με τον Γιάννη Ζιώγα, υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης και τον Κώστα Γκουτζηγιάννη, υποψήφιο δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου.

-- Στις 6.30 μ.μ. περιοδεία στην Τερψιθέα της Σταυρούπολης με την Σοφία Καλαντίδου, υποψήφια δήμαρχο Παύλου Μελά.

Στην Αιτωλοακαρνανία

Διήμερη περιοδεία 29 και 30 Σεπτέμβρη στην Αιτωλοακαρνανία πραγματοποιεί ο Νίκος Καραθανασόπουλος, υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: ΤΕΤΑΡΤΗ 29/09: 11π.μ. συνάντηση με τους εργαζόμενους στον ΕΛΓΑ Αγρινίου. 12μ. περιοδεία στο νοσοκομείο Αγρινίου. 1:30μ.μ. ομιλία στους εργαζόμενους της ΔΟΥ Αγρινίου. 6:30 μ.μ. συνέντευξη τύπου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου όπου θα παρουσιαστεί ο πυρήνας του περιφερειακού ψηφοδελτίου της περιφερειακής ενότητας Αιτ/νιας. Στις 8 μ.μ. ομιλία στην πλατεία του Αγίου Κων/νου

ΠΕΜΠΤΗ 30/9: Περιοδεία 10:30π.μ. Στο ΚΑΦΚΑ Αμφιλοχίας. 11:30π.μ. Στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας. 8 μ.μ. Ομιλία στην παραλία Αμφιλοχίας

Στη Μυτιλήνη

Ο Στρατής Κόρακας, υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου και ο Βαγγέλης Παλαιολόγος, υποψήφιος δήμαρχος Λέσβου, θα επισκεφθούν στις 8 το πρωί το ΙΚΑ Μυτιλήνης και το απόγευμα θα περιοδεύσουν στα χωριά Λουτρά, Ταξιάρχες και Αγία Μαρίνα.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ