Πέμπτη 9 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
Δραστηριότητες

Σήμερα, Πέμπτη 9 Σεπτέμβρη:

ΔΑΦΝΗ - ΥΜΗΤΤΟΣ: Η «Λαϊκή Συσπείρωση» Δάφνης - Υμηττού με επικεφαλής τον Σπύρο Μπότση οργανώνει περιοδεία την Πέμπτη 9 Σεπτέμβρη στο Δημαρχείο Υμηττού στις 10 π.μ

ΒΥΡΩΝΑΣ: Συγκέντρωση - συζήτηση για τα σοβαρά προβλήματα στην Παιδεία οργανώνει η «Λαϊκή Συσπείρωση», στις 7.30 μ.μ., στα γραφεία της (Καισαρείας 36 - 42) με ομιλητή τον Παναγιώτη Πάλμο, υποψήφιο δήμαρχο Βύρωνα.

ΛΑΜΙΑ: Ο Κώστας Μπασδέκης, υποψήφιος δήμαρχος Λαμιέων θα περιοδεύσει στο σούπερ - μάρκετ «Μαρινόπουλος» στις 10 το πρωί και στις 8 το βράδυ θα περιοδεύσει σε Λυγαριά - Αμούρι.

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΕΛΛΗΝΙΚΟ: Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αργυρούπολης - Ελληνικού με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Θοδωρής Λιάπης θα πραγματοποιήσει περιοδείες στις 7 π.μ. στους εργαζόμενους στο Δημαρχείο Ελληνικού και στις 7 μ.μ. στα εμπορικά καταστήματα της οδού Ιασωνίδου στο Ελληνικό.

ΧΑΛΚΙΔΑ: Ο υποψήφιος δήμαρχος Χαλκιδέων Ευάγγελος Σταματούκος θα κάνει περιοδεία στις 10 π.μ. στην περιοχή Εξω Παναγίτσα και στις 7 μ.μ. στο Αλωνάκι.

Θεσσαλονίκη

Σήμερα, Πέμπτη:

Στις 6 π.μ. περιοδεία στο εργοτάξιο του Δήμου Πυλαίας με τον Οδυσσέα Μαάιτα, υποψήφιο δήμαρχο Πυλαίας - Χορτιάτη.

Στις 7π.μ. εξόρμηση στον Εύοσμο, στους κόμβους των οδών Μαιάνδρου και Σμύρνης, με τον Κώστα Γκουτζηγιάννη, υποψήφιο Δήμαρχο Ευόσμου - Κορδελιού.

Στις 8.30π.μ. περιοδεία στο Δημαρχείο Πυλαίας και στις 10 π.μ. περιοδεία στη λαϊκή αγορά της Πυλαίας με τον Οδ. Μαάιτα.

Στις 7μ.μ. ομιλία στο ΚΑΠΗ Μαγνησίας με τον Ανέστη Πετρίδη, υποψήφιο Δήμαρχο Δέλτα.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ