Πέμπτη 31 Δεκέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
Χιλιάδες μέλη και φίλοι της ΚΝΕ στη μάχη

Η Οργάνωση Αθήνας έχει ήδη καλύψει το 60% του πλάνου της και βάζει στόχο να το υπερκαλύψει μέχρι τις 15 Γενάρη

Ολο και περισσότεροι άνθρωποι του μόχθου, νέοι, εργαζόμενοι ανταποκρίνονται στο κάλεσμα για οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, στο πλαίσιο της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματος, επιβεβαιώνοντας και με αυτόν τον τρόπο τους άρρηκτους δεσμούς που έχουν με το Κόμμα της εργατικής τάξης. Στη μάχη της δίμηνης οικονομικής εξόρμησης έχουν μπει δυναμικά τα μέλη και οι φίλοι της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδας.

Η περίοδος των γιορτών αποτελεί μια ευκαιρία για ακόμη πλατύτερο άνοιγμα σε φίλους και οπαδούς του Κόμματος. Χαρακτηριστική είναι η πρωτοβουλία Τομεακών Οργανώσεων της ΚΝΕ στην Αθήνα, που βγήκαν την παραμονή των Χριστουγέννων σε σπίτια και γειτονιές, τραγουδώντας αγωνιστικά Κάλαντα για την ενίσχυση του ΚΚΕ και θα το επαναλάβουν και σήμερα τραγουδώντας «Αρχιμηνιά κι αρχιχρονιά, ήρθε η ώρα εργατιά, μ' αντίσταση και πάλη να σηκώσεις το κεφάλι»...

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Οργάνωση Αθήνας της ΚΝΕ, μέχρι στιγμής, πάνω από 11 Τομεακές Οργανώσεις έχουν καλύψει το 50% του πλάνου τους. Ηδη, η Οργάνωση Αθήνας έχει καλύψει το 60% του πλάνου της και βάζει στόχο να το υπερκαλύψει μέχρι τις 15 Γενάρη. Στην Αθήνα, στην πρώτη θέση είναι η Οργάνωση Τηλεπικοινωνιών, η οποία έχει καλύψει το 90% του πλάνου της και μέχρι τη Δευτέρα αναμένεται να το υπερκαλύψει.

Νεολαίοι της ΚΝΕ από την Αθήνα στο πανηγυρικό πρώτο «κλείσιμο» της φετινής Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ
Νεολαίοι της ΚΝΕ από την Αθήνα στο πανηγυρικό πρώτο «κλείσιμο» της φετινής Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ
«Εντείνουμε τις προσπάθειες να υπερκαλύψουμε το πλάνο πριν την επίσημη ολοκλήρωση της οικονομικής εξόρμησης. Δίνουμε με αυτόν τον τρόπο την καλύτερη απάντηση στον αντικομμουνισμό και την επίθεση στα οικονομικά του Κόμματος. Η υλική ενίσχυση από εκατοντάδες νέους του ΚΚΕ και της ΚΝΕ είναι η καλύτερη απόδειξη των δεσμών και της αποδοχής που έχει το Κόμμα και η Οργάνωση στους εργαζόμενους και τη νεολαία», δήλωσε στον «Ρ» ο Παναγιώτης Παπαγεωργόπουλος, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και Γραμματέας της Οργάνωσης Αθήνας.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Στο 89,68% η κάλυψη του πανελλαδικού πλάνου(2014-12-24 00:00:00.0)
Δυναμικά στην τελική ευθεία(2010-01-21 00:00:00.0)
Συνεχίζουμε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και επιμονή(2002-12-24 00:00:00.0)
Στην τελική ευθεία(2001-12-19 00:00:00.0)
Στο 60% και συνεχίζουμε!(2001-12-12 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ