Πέμπτη 24 Σεπτέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
Βουλευτικές Εκλογές 2009
Ψήφος που να υπηρετεί τα λαϊκά συμφέροντα

Σε συγκέντρωση στην Πολίχνη της Θεσσαλονίκης μίλησαν οι υποψήφιες βουλευτές του ΚΚΕ Σοφία Καλαντίδου και Νένα Νικοπολιτίδου

Η Σ. Καλαντίδου
Η Σ. Καλαντίδου
Αισιόδοξο μήνυμα πως το κάλεσμα του ΚΚΕ για ψήφο ανυπακοής, ψήφο προοπτικής στις 4 του Οκτώβρη αλλά και η πρότασή του για τον άλλο δρόμο ανάπτυξης, κερδίζουν έδαφος στη συνείδηση του εργαζόμενου λαού, αναδείχθηκε μέσα από την προεκλογική συγκέντρωση που έγινε χτες βράδυ στο πνευματικό κέντρο της Πολίχνης. Στη συγκέντρωση μίλησαν οι υποψήφιες βουλευτές του ΚΚΕ Σοφία Καλαντίδου και Νένα Νικοπολιτίδου.

Η Σοφία Καλαντίδου ξεκαθάρισε πως η μόνη ψήφος που πιάνει τόπο και μπορεί να επενδυθεί σε αγώνες για τα συμφέροντα του λαού, είναι η ψήφος στο ΚΚΕ. Οπως είπε, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δεν αλλάζουν, έχουν αποδείξει με την πολιτική τους πως υπηρετούν μόνο τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας. Διαγωνίζονται για το ποιος θα έρθει στην κυβέρνηση ώστε αποτελεσματικότερα να συνεχίσει την ίδια πολιτική. Κάλεσε τους εργαζόμενους να συστρατευθούν με το ΚΚΕ, γιατί δεν κοροϊδεύει το λαό πως μπορεί μέσα στον καπιταλισμό να προκύψουν λύσεις στα προβλήματά του.

Η Νένα Νικοπολιτίδου, απευθυνόμενη στους εργαζόμενους, τις γυναίκες, τους νέους, σημείωσε πως χρειάζεται να αξιοποιήσουν την εμπειρία τους, να προβληματιστούν, να κάνουν το βήμα που δεν τόλμησαν να κάνουν σε προηγούμενες εκλογικές μάχες. Να ρίξουν κόκκινο βόλι στο δικομματισμό σ' αυτούς που τους κοροϊδεύουν που τους θέλουν θεατές καθισμένους στην πολυθρόνα τους, και όχι πρωταγωνιστές των εξελίξεων. «Η δύναμη στους κομμουνιστές σημαίνει πολλαπλάσια δύναμη για το εργατικό λαϊκό κίνημα, για κατακτήσεις στο σήμερα, ριζικότερες αλλαγές αύριο», είπε χαρακτηριστικά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ