Πέμπτη 24 Σεπτέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
Βουλευτικές Εκλογές 2009
Μεγάλη η ευθύνη μπροστά στην κάλπη

Στον Ταύρο μίλησε χτες ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ

Ο Σπ. Χαλβατζής
Ο Σπ. Χαλβατζής
«Οι εργάτες, όλοι οι εργαζόμενοι, μπροστά στην κάλπη να πάρουν και τη δική τους ευθύνη. Να σκεφτούν, να αξιολογήσουν και να κρίνουν ποιοι ευθύνονται για τη σημερινή κατάσταση. Να σκεφτούν άτι τα αστικά κόμματα, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, ταυτίζονται όχι μόνον στις στρατηγικές τους επιδιώξεις, αλλά και ακολουθούν με συνέπεια τις επιλογές, επιταγές της ΕΕ των μονοπωλίων».

Τις παραπάνω - ανάμεσα σε άλλες - επισημάνσεις έκανε χτες ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση του Κόμματος στην πλατεία Παναγίτσας στον Ταύρο. «Οι εργάτες, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι νέοι και οι γυναίκες να εκτιμήσουν ποιος στάθηκε κοντά τους, ποιο κόμμα βρέθηκε δίπλα τους, στήριξε τους αγώνες τους και υπερασπίστηκε τα δικαιώματά τους», είπε ο Σπ. Χαλβατζής και συμπλήρωσε: «Το ΚΚΕ ήταν, είναι και θα παραμείνει η ασπίδα, για να μην πάρουν πίσω κι άλλες εργατικές, λαϊκές κατακτήσεις. Η ενισχυμένη παρουσία του ΚΚΕ αύριο, θα χρησιμοποιηθεί ως δόρυ για μια νέα εργατική, λαϊκή αντεπίθεση, για να κάνει το εργατικό κίνημα ένα βήμα μπροστά στην πάλη για να ανοίξει ο δρόμος για βαθύτερες αλλαγές, όχι απλά στους συσχετισμούς στο συνδικαλιστικό κίνημα, αλλά μέχρι το επίπεδο της εξουσίας».

«Ας απλώσουμε συναγωνιστικά το χέρι στις χιλιάδες των εργαζομένων, των νέων ανθρώπων που έχουν προβλήματα και προσβλέπουν με εμπιστοσύνη στο ΚΚΕ. Σε όλους όσοι στο παρελθόν περπατούσαν μαζί μας στο δρόμο του αγώνα και έχουν μείνει στην άκρη του δρόμου. Εχουμε χρέος να βρούμε όλους αυτούς τους συναγωνιστές. Να τους καλέσουμε όλους στη μάχη», κατέληξε ανάμεσα σε άλλα ο Σπ. Χαλβατζής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ