Παρασκευή 18 Σεπτέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Να είναι σίγουρη ότι θα ανατριχιάσει περισσότερο

Ανατριχίλα προκαλεί στην «Πανδώρα» από «το Βήμα» το γεγονός ότι η Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας στους ναυτεργάτες, είπε ότι το σύστημα επιδιώκει να μετατρέψει σε βαθιά απογοήτευση και απαισιοδοξία τη διογκούμενη δυσαρέσκεια και απογοήτευση.

Την κατανοούμε πλήρως! Πήρε το μήνυμα ότι το ΚΚΕ θα κάνει τα πάντα να εκφραστεί όσο γίνεται η δυσαρέσκεια σε συνειδητή εναντίωση στην πλουτοκρατία και τα κόμματά της και με την όξυνση των ταξικών αγώνων. Οντως, αυτό τρέμει η «ανατριχιασμένη Πανδώρα». Μήπως βαθύνει ο ριζοσπαστισμός των εργαζομένων και του λαού, μήπως γίνουν περισσότεροι αυτοί που θα γυρίσουν την πλάτη σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και θα δώσουν δύναμη στη δύναμή τους, δηλαδή το ΚΚΕ, μήπως το αστικό πολιτικό σύστημα, και ιδιαίτερα το ΠΑΣΟΚ, που έχει αναλάβει ρόλο υποταγής του λαού στην αστική πολιτική και χτυπήματος των λαϊκών αγώνων, αρχίσουν να έχουν σοβαρό πρόβλημα στην ιδεολογική και πολιτική χειραγώγηση των εργαζομένων.

Δε διαφεύγει διόλου της «Πανδώρας» ότι ο πραγματικός αντίπαλος είναι το ΚΚΕ. Οτι είναι το κόμμα που δίνει όλες του τις δυνάμεις για την πολιτική και ιδεολογική χειραφέτηση του λαού, την οργάνωση και τη μαχητικότητά του για το σήμερα και, κυρίως, για το αύριο. Που μπορεί να εμπνέει θάρρος και ελπίδα.

Ας ανατριχιάζει, λοιπόν, η «Πανδώρα». Και να είναι σίγουρη ότι θα κάνουμε τα πάντα για να μεγαλώνει συνεχώς η ανατριχίλα και ο φόβος της πλουτοκρατίας, στα σαλόνια της οποίας γράφει τα ανατριχιαστικά της για το ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ