Τετάρτη 18 Ιούλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Εργατικά Φεστιβάλ σε Ηράκλειο και Λέσβο

Εργατικά Φεστιβάλ ενάντια στην εκμετάλλευση και στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο διοργανώνονται από ταξικές συνδικαλιστικές οργανώσεις στο Ηράκλειο και τη Λέσβο:

-- Στο Ηράκλειο, το Εργατικό Φεστιβάλ διοργανώνεται το Σάββατο 21/7, στις 6.30 μ.μ., στο πάρκο Γεωργιάδη, με πρωτοβουλία του Συνδικάτου Οικοδόμων Νομού Ηρακλείου, της Ενωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων, του Συνδικάτου Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών, του Σωματείου Εκπαιδευτικών στην Ιδιωτική Εκπαίδευση και του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ. Οι εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν ομιλία και γλέντι με ζωντανή μουσική, ενώ στο χώρο θα λειτουργούν περίπτερα των σωματείων και μεταναστών.

-- Στη Λέσβο, το 3ο Εργατικό Φεστιβάλ του Εργατικού Κέντρου θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 20 - 22 Ιούλη, στο Αρχοντικό Γεωργιάδη. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πλήθος πολιτιστικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, με τη συμμετοχή φορέων, καλλιτεχνικών σχημάτων και σωματείων του Εργατικού Κέντρου. Τις εκδηλώσεις θα χαιρετίσει εκπρόσωπος από το Συνδικάτο Μετάλλου Birlesik Metal - Is από την Τουρκία.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ