Τετάρτη 20 Ιούνη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Για τις εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ

Με συγκεντρώσεις, συσκέψεις, εξορμήσεις και περιοδείες σε τόπους δουλειάς και συνοικίες, οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ ξεδιπλώνουν την παρέμβασή τους, συζητώντας με το λαό για τις εξελίξεις και τις θέσεις του Κόμματος. Συγκεκριμένα:

Σήμερα, Τετάρτη:

-- Στις 10.30 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ, θα επισκεφτεί το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 7 μ.μ. η ΤΟ ΕΒΕ Αττικής καλεί σε εκδήλωση - συζήτηση στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, πλ. Κάνιγγος, 2ος όροφος) με θέμα: «Ο μύθος για "δίκαιη" ανάπτυξη, "καθαρή" έξοδο από τα μνημόνια και η γεωστρατηγική αναβάθμιση της χώρας. Οι εξελίξεις και η πρόταση του ΚΚΕ για την οργάνωση της πάλης και την Κοινωνική Συμμαχία». Θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟ ΕΒΕ Πειραιά διοργανώνει, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κερατσινίου - Δραπετσώνας (κτίριο δημαρχείου Κερατσινίου, Ελ. Βενιζέλου 100 Κερατσίνι - 1ος όροφος), εκδήλωση με τίτλο: «Ο μύθος για "δίκαιη" ανάπτυξη, "καθαρή έξοδο" από τα μνημόνια και η γεωστρατηγική αναβάθμιση της χώρας. Οι εξελίξεις και η πρόταση του ΚΚΕ για την οργάνωση της πάλης και την Κοινωνική Συμμαχία». Θα μιλήσει ο Θανάσης Τζίμας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ. σε συγκέντρωση της ΚΟ Αγ. Τριάδας Πειραιά στο προαύλιο της Αγ. Τριάδας, με θέμα «Δυνατό εργατικό κίνημα - Κοινωνική Συμμαχία. Συμπόρευση με το ΚΚΕ για την ανατροπή. Αυτή είναι η "καθαρή" διέξοδος για το λαό», θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. οι ΚΟΒ Χαλκηδόνας - Κέντρου Πειραιά καλούν σε συγκέντρωση στην πλατεία Αγ. Γεωργίου Νίκαιας, με θέμα: «Δυνατό εργατικό κίνημα - Κοινωνική Συμμαχία. Συμπόρευση με το ΚΚΕ για την ανατροπή. Αυτή είναι η "καθαρή" διέξοδος για το λαό». Θα μιλήσει ο Κυριάκος Ιωαννίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 12.30 μ.μ., η Αθηνά Ζύμαρη, στέλεχος του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το δημαρχείο Περάματος για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Αύριο, Πέμπτη

-- Στις 10 π.μ., ο Γιώργος Λαμπρούλης, βουλευτής του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί τη μαιευτική γυναικολογική κλινική «ΡΕΑ» για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Την Παρασκευή 22/6

-- Στις 11 π.μ., ο Κώστας Ζιώγας, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί τη βιομηχανία «Schnieider Electric» για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ