Τετάρτη 28 Φλεβάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κάλεσμα αγώνα ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στα σχέδια ΝΑΤΟ - ΕΕ και την εμπλοκή της Ελλάδας

Δ. Κουτσούμπας: Ολες οι τελευταίες εξελίξεις επιβεβαιώνουν ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έχει αναλάβει ρόλο «σημαιοφόρου» του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ στην περιοχή, με το αζημίωτο φυσικά, δηλαδή την προώθηση των συμφερόντων των ελληνικών μονοπωλίων

  • Καλούμε σε συμπόρευση με το ΚΚΕ όσους αρνούνται να σηκώσουν τη σημαία του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, όσους μαζί μας εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους στα καραβάνια των προσφύγων θυμάτων του ιμπεριαλιστικού πολέμου στη χώρα μας.
  • Ολους όσους βρεθήκαμε μαζί στα συλλαλητήρια ενάντια στις επεμβάσεις του ΝΑΤΟ και της ΕΕ στη Γιουγκοσλαβία, στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν. Να ξαναφωνάξουμε όλοι μαζί το σύνθημα «ΝΑΤΟ σημαίνει χούντες και πολέμοι».
  • Οσους δεν θέλουν τη χώρα μας ένα απέραντο ΝΑΤΟικό στρατόπεδο. Οσους θέλουν τα παιδιά τους να ζήσουν σε ένα ασφαλές και ειρηνικό περιβάλλον και ξέρουν ότι αυτό τους στερεί η καπιταλιστική βαρβαρότητα.
  • Οσους δεν πιάνονται στα δίχτυα του εθνικισμού, που δηλητηριάζει τους λαούς για να κρύψει ότι οι εργάτες σε όλες τις χώρες έχουν τον ίδιο αντίπαλο, τους εκμεταλλευτές και το σάπιο σύστημά τους.
  • Απευθυνόμαστε στους εν ενεργεία στρατιωτικούς, στους απόστρατους και στους νέους που υπηρετούν τη θητεία τους: Σταθείτε με αφοβία κόντρα στους πολεμικούς σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ. Ο πατριωτισμός δεν έχει σχέση με επιδιώξεις ξένων συμφερόντων, της ΕΕ, του ΝΑΤΟ.



ΣΕΛ.  11   -   14

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ