Τετάρτη 28 Φλεβάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η «σκυτάλη» στη Θεσσαλονίκη

Την Τρίτη 6 Μάρτη στις 7 μ.μ. η συγκέντρωση της ΚΟ Κ. Μακεδονίας ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και την εμπλοκή της Ελλάδας, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Μετά το χτεσινό μεγάλο συλλαλητήριο που οργάνωσε η ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και την εμπλοκή της Ελλάδας, τη «σκυτάλη» παίρνει η ΚΟ Κ. Μακεδονίας του Κόμματος, που οργανώνει αντίστοιχο συλλαλητήριο με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπα, την ερχόμενη Τρίτη, 6 Μάρτη, στις 7 μ.μ., στη Θεσσαλονίκη, στο Αγαλμα Βενιζέλου. Θα ακολουθήσει πορεία στο αμερικάνικο προξενείο.

Οι Οργανώσεις του Κόμματος προετοιμάζουν τη συγκέντρωση, στο πλαίσιο και του μεγάλου πολιτικού ανοίγματος που πραγματοποιούν σε χώρους δουλειάς και εργατογειτονιές, όπου η συζήτηση ανοίγει για τις επικίνδυνες εξελίξεις στην περιοχή, τους σχεδιασμούς ΝΑΤΟ - ΗΠΑ και ΕΕ στα Βαλκάνια και ευρύτερα, την εμπλοκή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για λογαριασμό των συμφερόντων του κεφαλαίου.

Σε άλλες πόλεις

Συγκεντρώσεις με το ίδιο θέμα θα πραγματοποιηθούν και σε άλλες πόλεις:

-- Στην Ξάνθη, την Πέμπτη 1η Μάρτη, στις 6.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο, με ομιλητή τον Ελισαίο Βαγενά, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στην Καβάλα, την Παρασκευή 2 Μάρτη, στις 6.30 μ.μ., στο Αμφιθέατρο Νομαρχίας, με ομιλητή τον Κώστα Παπαδάκη, μέλος της ΚΕ και ευρωβουλευτή του ΚΚΕ.

-- Στη Δράμα, την Παρασκευή 2 Μάρτη, στις 7 μ.μ., στο δημαρχείο Δράμας, με ομιλητή τον Σωτήρη Ζαριανόπουλο, ευρωβουλευτή του ΚΚΕ. Στο πλαίσιο αυτό, η ΚΟ Δράμας οργανώνει εξορμήσεις: Σήμερα Τρίτη, στη ΒΙΠΕ Δράμας - Προσοτσάνης και στα σούπερ μάρκετ και πολυκαταστήματα της Δράμας. Αύριο Τέταρτη, σε ΕΛΤΑ, ΔΕΗ, δημαρχείο, νομαρχία, Πυροσβεστική, Δασαρχείο, Νοσοκομείο Δράμας. Την Πέμπτη, σε επιχειρήσεις στη ΒΙΠΕ Δράμας - Προσοτσάνης, σε εμπορικά καταστήματα και στην αγορά της Δράμας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ