Τετάρτη 28 Φλεβάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΕΔΥΕ - ΕΕΔΔΑ
Για τις εξελίξεις στο Παλαιστινιακό

Η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) και η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ) διοργανώνουν εκδήλωση - συζήτηση για το Παλαιστινιακό και τις εξελίξεις σχετικά με αυτό, αύριο Πέμπτη και ώρα 6.30 μ.μ., με ομιλητή τον πρέσβη της Παλαιστίνης στην Ελλάδα, Μαρουάν Εμίλ Τουμπάσι. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Πανελλήνια Ενωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΜΕΝ), στην αίθουσα του 1ου ορόφου (Μπουμπουλίνας 21, Πειραιάς).

Δραστηριότητα Επιτροπών Ειρήνης

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Τρικάλων διοργανώνει αύριο Πέμπτη και ώρα 7 μ.μ., σε αίθουσα του Μουσείου Τσιτσάνη (παλιές φυλακές Τρικάλων), ομιλία με θέμα «Οι ιμπεριαλιστικοί σχεδιασμοί στο Αιγαίο, στα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή. Η εμπλοκή της Ελλάδας», με ομιλητή τον Χρήστο Μαργανέλη, μέλος της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης της 2ης Δημοτικής Κοινότητας Αθήνας διοργανώνει την ετήσια συνεστίασή της στο κέντρο του Δημοτικού Αναψυκτηρίου Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής» την Κυριακή 4 Μάρτη, στη 1 μ.μ. Θα χαιρετίσει ο πρόεδρος της ΕΕΔΥΕ, Σταύρος Τάσσος.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ