Τρίτη 13 Φλεβάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Με αντιπροσωπεία της Ενωσης Στρατιωτικών Ροδόπης

Αντιπροσωπεία του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας με επικεφαλής τον αντισυνταγματάρχη ε.α. Νίκο Παπαναστάση, συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Ενωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης.

Η συνάντηση έγινε στην Κομοτηνή και η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ παρουσίασε τις θέσεις του Κόμματος σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς και υποστήριξε για μια ακόμη φορά, παρά τα προβλήματα που εμφανίστηκαν το τελευταίο διάστημα, το δικαίωμα των στρατιωτικών για τη συμμετοχή τους στις ενώσεις και για την οργάνωση της συλλογικής αγωνιστικής διεκδίκησης των προβλημάτων μέσα από αυτές.

Η Ενωση Στρατιωτικών παρουσίασε αναλυτικά στην αντιπροσωπεία του ΚΚΕ τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί στην περιοχή της Ροδόπης, σε συνδυασμό με τα γενικότερα, αλλά και θέματα που άπτονται στη διεύρυνση της Ενωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, που είναι μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ), αποκτώντας μεγαλύτερη μαζικότητα και δυναμική στην περιοχή που δραστηριοποιείται.

Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ δεσμεύτηκε για την παραπέρα συνεργασία με τις Ενώσεις των Στρατιωτικών, με σκοπό την προβολή και υποστήριξη των δίκαιων αιτημάτων τους.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org