Τρίτη 13 Φλεβάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Εξορμήσεις σε στρατόπεδα

Στην Καρδίτσα
Στην Καρδίτσα
Εξορμήσεις σε στρατόπεδα πραγματοποίησαν τις προηγούμενες μέρες κλιμάκια του ΚΚΕ.

Στο 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων στο Μεσολόγγι, την Παρασκευή, περιόδευσε κλιμάκιο της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Νίκο Μωραΐτη, βουλευτή του Κόμματος.

Στην εξόρμηση μοιράστηκε η Ερώτηση για το συσσίτιο με σκουλήκια σε στρατόπεδο του Μεσολογγίου, που κατέθεσαν στη Βουλή προς τον υπουργό Εθνικής Αμυνας οι βουλευτές του ΚΚΕ. Στο επίκεντρο των συζητήσεων με τους νεοσύλλεκτους και τις οικογένειές τους βρέθηκαν επίσης τόσο τα πολλά επιπλέον έξοδα που αντιμετωπίζουν οι στρατευμένοι, όσο και το μέλλον τους, μετά το τέλος της θητείας.

Εξόρμηση στο Κέντρο Εκπαίδευσης Στρατονομίας Καρδίτσας στο Ρούσο, με υλικό που αφορούσε στις εξελίξεις γύρω από το ζήτημα των Σκοπίων και τους κινδύνους που προκύπτουν για τη χώρα μας από τους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς στην περιοχή, οργάνωσε την Παρασκευή 9/2 η ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ.

Το υλικό μοιράστηκε από τα μέλη και τα στελέχη του Κόμματος τόσο στους νέους στρατευμένους, όσο και στις οικογένειές τους που είχαν έρθει αφού ήταν μέρα τελετής ονομασίας - αποφοίτησης.

Περιοδεία - εξόρμηση πραγματοποίησε και κλιμάκιο της ΤΕ Ρεθύμνου, με επικεφαλής το μέλος της, Μανιαβό Στράτο, έξω από το στρατόπεδο «Θεοδωράκη» στο Ρέθυμνο, κατά την ορκωμοσία της 2018 Α ΕΣΣΟ.

Στους νεοσύλλεκτους μοιράστηκε η Ερώτηση του Κόμματος για τα δικαιώματα των φαντάρων, η οποία έτυχε θετικής ανταπόκρισης τόσο από τους στρατευμένους νέους όσο και από τις οικογένειές τους, που περίμεναν απ' έξω.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org