Τρίτη 13 Φλεβάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αντιδράσεις κομμάτων

Ο Κυρ. Μητσοτάκης επιτέθηκε χτες ξανά στον Αλ. Τσίπρα για «εμφανή προσπάθεια χειραγώγησης (...) της Δικαιοσύνης στην υπόθεση της "Novartis"». Επανέλαβε τη θέση της ΝΔ για «όλα στο φως. Αλλά χωρίς κουκούλες». Χαρακτήρισε δε «αδιανόητο να γνωρίζει η κυβέρνηση ποιοι είναι οι κουκουλοφόροι που σπιλώνουν στοχευμένα ακόμη και πρώην πρωθυπουργούς και να αρνείται ο κ. Τσίπρας να καταθέσουν επώνυμα στη Βουλή τους ισχυρισμούς τους».

Να σημειωθεί ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο, ο πρόεδρος της ΝΔ είχε διαγράψει τον Ευ. Αντώναρο, κυβερνητικό εκπρόσωπο επί κυβερνήσεων Κ. Καραμανλή, κατηγορώντας τον για «προσωπικά παιχνίδια», σε ό,τι αφορά τις αναρτήσεις του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τις οποίες έβαλλε κατά του Α. Γεωργιάδη.

Η διαγραφή του, την εγκυρότητα της οποίας αμφισβητεί ο Ευ. Αντώναρος, έδωσε αφορμή για σχόλια και εκτιμήσεις αν ο διαγραφείς απηχεί ή όχι απόψεις του ίδιου του Καραμανλή, όπως και για το τι σηματοδοτούν τέτοιες κινήσεις για την αναμόρφωση του πολιτικού συστήματος. Εξάλλου, όπως ανακοινώθηκε, ο Κυρ. Μητσοτάκης θα συγκαλέσει αύριο την ΚΟ της ΝΔ.

Από πλευράς ΠΑΣΟΚ, με ανακοίνωση διακηρύσσουν ότι ψηφίζουν «ναι» στη σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής, «για να αποκαλύψουμε τη σκευωρία τύπου 1989».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ