Σάββατο 10 Φλεβάρη 2018 - Κυριακή 11 Φλεβάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνεχίζεται η πολιτική εξόρμηση από τις ΚΟ του ΚΚΕ

Με περιοδείες στους χώρους δουλειάς και συγκεντρώσεις, οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ σε όλη την Ελλάδα συνεχίζουν να απευθύνονται στους εργαζόμενους και τους καλούν να αξιοποιήσουν την πείρα τους, να προσπεράσουν τις παγίδες που στήνει το κεφάλαιο, τα παραμύθια της κυβέρνησης και των κομμάτων που στηρίζουν το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα. Για να γίνει πράξη το δίκιο τους χρειάζεται «ισχυρό ΚΚΕ, για να δυναμώσουν το εργατικό κίνημα και η Κοινωνική Συμμαχία, για την ανατροπή, για την εξουσία».

Στην Αττική

Την Τετάρτη 14/2

-- Στις 9.30 π.μ., ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί τα Ναυπηγεία Ελευσίνας για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟΒ Καισαριανής καλούν σε συγκέντρωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Καισαριανής. Θα μιλήσει ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Οι ΚΟΒ Πατησίων και Κολιάτσου καλούν σε συγκέντρωση στο μεζεδοπωλείο «Παρ' ολίγον Πατησίων» (Τσίλερ 55). Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., οι ΚΟΒ Πετραλώνων και Θησείου καλούν σε συγκέντρωση στο Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου Αθήνας «Μελίνα Μερκούρη» (Ηρακλειδών 66 & Θεσσαλονίκης). Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟΒ Ηλιούπολης καλούν σε συγκέντρωση στο Θέατρο Δημαρχείου Ηλιούπολης. Θα μιλήσει η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟΒ Αγίων Αναργύρων - Καματερού καλούν σε συγκέντρωση στο Β' ΚΑΠΗ Αγ. Αναργύρων (Πλαπούτα 2 & Κωνσταντινουπόλεως). Θα μιλήσει ο Γιάννης Τασιούλας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟΒ Ελευσίνας καλούν σε συγκέντρωση στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ελευσίνας (Χαριλάου 28, Ελευσίνα). Θα μιλήσει ο Δημήτρης Ξεκαλάκης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Η ΚΟΒ Κυψέλης καλεί σε συγκέντρωση στο καφενείο «Το Αμπάρι του Πεντάρα» (Καυκάσου 157 Ανω Κυψέλη). Θα μιλήσει ο Χρήστος Μπάθας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

Την Τετάρτη 21/2:

-- Στις 8 π.μ., ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής, θα επισκεφτεί τα ΕΛΠΕ στον Ασπρόπυργο.

--Στις 9.00 π.μ., η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής, θα επισκεφτεί τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά για να συζητήσει με τους εργαζόμενους

Την Πέμπτη 22/2

-- Στις 10 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Στην Κεντρική Μακεδονία

Το Σάββατο 10/2:

Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Θέρμης διοργανώνει εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις - Η πρόταση του ΚΚΕ», με ομιλητή τον Σάκη Βαρδαλή, βουλευτή του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 11 Φλεβάρη:

-- Στις 10 π.μ., περιοδεία με τον Μάκη Λάγιο και με τον Πέτρο Δίμηζα στέλεχη του ΚΚΕ, στο Φλάμπουρο και στη Νέα Ζίχνη Σερρών.

Τη Δευτέρα 12 Φλεβάρη:

-- Στη 1.45 μ.μ., περιοδεία του Θάνου Αριστείδη, μέλους του ΓΠ Κ. Μακεδονίας, στο αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ στο Φοίνικα Καλαμαριάς.

-- Στις 7 μ.μ., η ΤΟ Σερρών διοργανώνει σύσκεψη στα γραφεία της με θέμα: «Οι πολιτικές εξελίξεις, οι σχεδιασμοί των ΝΑΤΟ - ΕΕ στα Βαλκάνια και η πρόταση του ΚΚΕ», με ομιλητή τον Δημάκη Ευθύμη, μέλος του ΓΠ Κ. Μακεδονίας.

Στη Θεσσαλία

Το Σάββατο 10/2

-- Στη Μαγνησία, περιοδεία σε Ριζόμυλο, Στεφανοβίκειο, Βελεστίνο, με τον Κώστα Στεργίου, μέλος της ΤΕ Μαγνησίας και βουλευτή.

-- Περιοδεία στη Λαϊκή Αγορά Σιδηροδρομικού Σταθμού Τρικάλων, στις 10 π.μ., με τον Σ. Σωτηρόπουλο, Γραμματέα της ΤΕ Τρικάλων.

Την Κυριακή 11/2

-- Συγκέντρωση στην πλατεία της Σούρπης, στις 11 π.μ., με ομιλητή τον Κώστα Στεργίου.

-- Συγκέντρωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού, στις 11 π.μ., με ομιλητή τον Βασ. Μεταξά, Γραμματέα της ΤΕ Μαγνησίας.

Την Τετάρτη 14/2, η ΤΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ διοργανώνει στις 7.30 μ.μ., συγκέντρωση στο κινηματοθέατρο «Αχίλλειον» (Ιάσωνος) στο Βόλο, με ομιλητή τον Γιώργο Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ. Στη συγκέντρωση θα βραβευτούν οι πρωτοπόρες Κομματικές Οργανώσεις της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης Νοέμβρη - Δεκέμβρη 2017.

Στο Ηράκλειο Κρήτης

Τη Δευτέρα 12/2, στις 10 π.μ., στην 1η ΤΟΜΥ Ηρακλείου θα περιοδεύσει ο Μανώλης Συντυχάκης. Στις 12 μ., αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org