Σάββατο 18 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Καταθέσεις στεφάνων

Στεφάνι εκ μέρους του ΚΚΕ στο μνημείο του Πολυτεχνείου του ΑΠΘ κατέθεσε η Θεανώ Καπέτη

MotionTeam

Στεφάνι εκ μέρους του ΚΚΕ στο μνημείο του Πολυτεχνείου του ΑΠΘ κατέθεσε η Θεανώ Καπέτη
Με καταθέσεις στεφάνων στο μνημείο του Πολυτεχνείου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου ξεκίνησαν χτες το πρωί οι εκδηλώσεις εορτασμού του Πολυτεχνείου στη Θεσσαλονίκη. Πλήθος κόσμου και φορέων κατέθεσαν στεφάνια και άφησαν λίγα λουλούδια. Το σύνθημα «ένας αιώνας αγώνας και θυσία, το ΚΚΕ στην πρωτοπορία» αντήχησε την ώρα που κατέθετε στεφάνι η Θεανώ Καπέτη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας. Εκ μέρους της ΚΝΕ στεφάνι κατέθεσε ο Γιάννης Βασιλειάδης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ. Στεφάνια κατέθεσαν επίσης η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ, η ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, η ΕΔΥΕΘ, η ΟΓΕ, το ΜΑΣ, η ΠΑΣΕΒΕ και δεκάδες εργατικά σωματεία, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και μαθητής εκ μέρους του Συντονιστικού των Σχολείων της Θεσσαλονίκης.

Στην Πάτρα, στο πλαίσιο του αγωνιστικού εορτασμού της επετείου, ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι πορεύτηκαν στο χώρο του πρώην Παραρτήματος του Πανεπιστημίου, προκειμένου να καταθέσουν στεφάνι. Αμέσως μετά, πορεύτηκαν στο χώρο της παλιάς Ασφάλειας. Εκεί, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, κατέθεσε στεφάνι, τιμώντας τους αγωνιστές που βασανίστηκαν κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής δικτατορίας.

Καταθέσεις στεφάνων έγιναν και στα Γιάννενα, στο Ηρώο του Πολυτεχνείου, από το ΚΚΕ και την ΚΝΕ, αλλά και από φοιτητικούς συλλόγους, το Εργατικό Κέντρο, εργατικά σωματεία και Επιτροπές Αγώνα, τον Εμπορικό Σύλλογο, σωματεία αυτοαπασχολούμενων, σωματεία συνταξιούχων, την Ενωση Γονέων, τον Σύλλογο Γυναικών, την ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ και τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Κατάθεση στεφανιών στο μνημείο της Πολυτεχνικής Σχολής(19/11/2019)
Δυναμική και μεγάλη διαδήλωση στη Θεσσαλονίκη(20/11/2018)
Στο χώρο του Πολυτεχνείου(18/11/2015)
Στη Θεσσαλονίκη(18/11/2014)
Τίμησαν το σύμβολο του αντιδικτατορικού αγώνα(8/4/2006)
Εκφράζει τις σημερινές ανάγκες(17/11/2004)

Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org