Τρίτη 3 Οχτώβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Καρφιά» Μίχου για Μιχαλολιάκο

«Πικραμένος» από επιλογές της ηγεσίας δηλώνει σε συνέντευξή του στη «Real News» ο πρώην πλέον βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ν. Μίχος, υπερασπιζόμενος ωστόσο την «ιδεολογία και τα πιστεύω που δεν αλλάζουν με τίποτα» και προς επίρρωση ξερνάει αντικομμουνισμό των σπηλαίων.

Ισχυρίζεται έναντι όσων του καταλογίζουν ότι «τα πήρε», πως «όταν μπορούσα να τα πάρω επί Σαμαρά, δεν τα πήρα», αφού, όπως λέει, τότε τον πλησίασαν για χρηματισμό. «Ο καθένας μπορούσε να τα πάρει τότε» δηλώνει και προσθέτει: «Και για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και για να καθαρίσουμε με τα δικαστήρια. Μπορούσαν να γίνουν συμφωνίες. Δεν μπορώ να πω παραπάνω πράγματα».

Ο Ν. Μίχος υποστηρίζει ακόμα πως βρίσκεται σε εξέλιξη προσπάθεια αλλαγής προφίλ της φασιστικής εγκληματικής οργάνωσης και δείχνοντας γενικότερες διεργασίες στο αστικό πολιτικό σύστημα που ακουμπάνε και τη Χρυσή Αυγή, απαντά σε σχετική ερώτηση: «Φυσικά. Η κατεύθυνση για το πού πρέπει να πάει το κόμμα είναι στο μυαλό του Μιχαλολιάκου και σε αυτούς που είναι δίπλα του (...) Εύχομαι να αλλάξει κατεύθυνση, να δουν κάποια λάθη που έχουν γίνει και να πάει προς το καλό (...) οι άνθρωποι που θα μπουν μέσα να έχουν αφήσει μια καλή ιστορία...». Κατονομάζει μάλιστα και τον πρώην αστυνομικό διευθυντή Εύβοιας, λέγοντας πως «όταν μας έβαζε χειροπέδες το 2014, τώρα είναι λίγο βαρύ να τον έχω δίπλα μου». Επιβεβαιώνει, τέλος, ότι τον προσέγγισαν από άλλο κόμμα μετά την ανεξαρτητοποίησή του.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ