Σάββατο 9 Σεπτέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σήμερα το μεγάλο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στη ΔΕΘ

Στην πλατεία Αριστοτέλους, στις 6.30 το απόγευμα

  • Δεκάδες συνδικαλιστικές οργανώσεις εργαζομένων, Σωματεία και Ενώσεις αυτοαπασχολούμενων, Αγροτικοί Σύλλογοι και άλλοι φορείς καλούν σήμερα το απόγευμα στο συλλαλητήριο που διοργανώνει το ΠΑΜΕ στη Θεσσαλονίκη, για τα εγκαίνια της ΔΕΘ.
  • Με μαζικές εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς, συνδικαλιστές από σωματεία που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ κάλεσαν τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν μαζικά στο συλλαλητήριο, για να αποτελέσει σταθμό στην άνοδο των ταξικών αγώνων.
  • Χτες, σε συνέντευξη Τύπου στη Θεσσαλονίκη, η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ, με τη συμμετοχή εκπροσώπων από την ΠΑΣΕΒΕ, την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων και την ΟΓΕ, παρουσίασε το πρόγραμμα δράσης και το διεκδικητικό πλαίσιο του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου.
  • Εκδήλωση για το δικαίωμα στην απεργία και στη συλλογική πάλη των εργαζομένων οργάνωσε, χτες, το ΠΑΜΕ, στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, εκφράζοντας την ετοιμότητα του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος να απαντήσει με όλες τις μορφές στα σχέδια της κυβέρνησης να βάλει νέα εμπόδια στην απεργία και στη συνδικαλιστική δράση.
  • Πικετοφορίες οργανώνουν σήμερα σωματεία και φορείς σε συνοικίες της Αττικής, ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης - κεφαλαίου - ΕΕ.

Σε εργοστάσιο μετάλλου στο Κιλκίς
Σε εργοστάσιο μετάλλου στο Κιλκίς

Σε διαλογητήριο στη Νάουσα
Σε διαλογητήριο στη Νάουσα

Συνέντευξη Τύπου του ΠΑΜΕ
Συνέντευξη Τύπου του ΠΑΜΕ

Εκδήλωση για τα συνδικαλιστικά δικαιώματα
Εκδήλωση για τα συνδικαλιστικά δικαιώματα

ΣΕΛ.  11  -  13

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ