Σάββατο 8 Ιούλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα, Σάββατο:

-- Στις 8 μ.μ., η ΤΕ Σάμου του ΚΚΕ διοργανώνει στην πλατεία Αγ. Κωνσταντίνου ιστορικοπολιτική εκδήλωση αφιερωμένη σε έναν από τους πρωτεργάτες της ίδρυσης των πρώτων Οργανώσεων του ΚΚΕ στο νησί, τον Δημήτρη Μαρουκάκη. Η εκδήλωση περιλαμβάνει αφιέρωμα στον Δ. Μαρουκάκη, ομιλία με θέμα την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ για τους μικρομεσαίους αγρότες, μικρή έκθεση αρχειακού υλικού της περιόδου των δεκαετιών 1920 - 1930.

-- Στις 11 π.μ., στις Σέρρες, στα σούπερ μάρκετ, θα πραγματοποιηθεί περιοδεία με επικεφαλής τον Γιάννη Κεχαγιά, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Στις 8.30 μ.μ., στο Αιγάλεω, στο Μπαρουτάδικο, σε λαϊκό γλέντι καλούν οι ΚΟ Αιγάλεω.

Αύριο, Κυριακή:

-- Στις 7.30 μ.μ., σε πολιτική συγκέντρωση στην πλατεία Κυψέλης, θα μιλήσει ο Χρήστος Μπάθας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής.

-- Στις 10 π.μ., στις Σέρρες, περιοδεία στον δήμο Εμμανουήλ Παππά, θα πραγματοποιήσει ο Γιώργος Φιλιούσης, μέλος της ΤΕ Σερρών.

Τη Δευτέρα 10 Ιούλη, στις 6 μ.μ., στις Σέρρες, στον δήμο Ν. Ζίχνης, θα πραγματοποιηθεί περιοδεία με επικεφαλής τον Πέτρο Δήμιζα, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Σερρών.

Την Τρίτη 11 Ιούλη, στις 6 μ.μ., στις Σέρρες, στην αγορά των Σερρών, θα πραγματοποιηθεί περιοδεία με επικεφαλής τον Παύλο Φαρμάκη μέλος του Γραφείου της ΤΕ Σερρών.

Το Σάββατο 15 Ιούλη, στις στις 7.30 μ.μ., η ΤΕ Υπαίθρου Θεσσαλονίκης διοργανώνει εκδήλωση για τον ΔΣΕ, στην πλατεία του Βερτίσκου. Η εκδήλωση περιλαμβάνει ομιλία, μουσικό πρόγραμμα και απονομή αναμνηστικών σε μαχητές και απογόνους μαχητών του ΔΣΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ