Σάββατο 8 Ιούλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση

Στην Οκτωβριανή Επανάσταση είναι αφιερωμένη η νέα αφίσα του ΚΚΕ, με σύνθημα: «Ο δρόμος χαράχτηκε. Ο Σοσιαλισμός η μόνη απάντηση στην καπιταλιστική βαρβαρότητα»
Στην Οκτωβριανή Επανάσταση είναι αφιερωμένη η νέα αφίσα του ΚΚΕ, με σύνθημα: «Ο δρόμος χαράχτηκε. Ο Σοσιαλισμός η μόνη απάντηση στην καπιταλιστική βαρβαρότητα»
Σήμερα, Σάββατο:

-- Στις 6 μ.μ., οι ΚΟ Τροφίμων της ΤΟ Βιομηχανίας Αττικής καλούν σε εκδήλωση - συζήτηση με θέμα τη Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι (Εθνικής Αντιστάσεως 33, πεζόδρομος - δίπλα από την κεντρική πλατεία του Περιστερίου, στάση μετρό «Περιστέρι»). Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση στο Μουσείο.

-- Στις 6.30 μ.μ., οι ΚΟ Φαρμάκου της ΤΟ Βιομηχανίας Αττικής καλούν σε εκδήλωση - συζήτηση με θέμα τη Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ, στην αίθουσα της Ενωσης Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής (Κάνιγγος 27, 5ος όροφος). Θα μιλήσει η Γιώτα Ταβουλάρη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα, 10 Ιούλη, στις 8 μ.μ., στο Κερατσίνι, στα γραφεία του Κόμματος (Ξάνθου 41 & Τσαλδάρη), προβάλλεται η ταινία «Εμπρός Σοβιέτ».

Την Τετάρτη, 12 Ιούλη:

-- Στις 8 μ.μ., στη Μεταμόρφωση, στο Ανοιχτό Θεατράκι / Σκεπαστό Αττικής Οδού, η ΚΟ Μεταμόρφωσης καλεί σε εκδήλωση παρουσίασης της Διακήρυξης της ΚΕ του ΚΚΕ, με ομιλητή τον Παναγιώτη Παπαγεωργόπουλο, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής. Θα ακολουθήσει προβολή βίντεο.

-- Στις 8 μ.μ., στο Κερατσίνι, στα γραφεία του Κόμματος (Ξάνθου 41 & Τσαλδάρη), προβάλλεται η ταινία «Οκτώβρης».

-- Στις 8 μ.μ., στη Δραπετσώνα, στα γραφεία της ΚΟΒ (Πόντου 46), θα προβληθεί η ταινία «Παιδαγωγικό Ποίημα».

-- Στις 8 μ.μ., στην Καλαμάτα, στον πολυχώρο δημιουργίας της ΚΝΕ «Μικρόβιο - Γιώργος Βουβαλέας», θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα «Οκτωβριανή Επανάσταση. Τα συμπεράσματα από την πείρα των μπολσεβίκων προς τη νίκη, βάσει των συλλογικών εκδόσεων του Κόμματος». Θα μιλήσει ο Βασίλης Μπίζας, μέλος της ΕΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ.

Την Πέμπτη 13 Ιούλη, στις 8 μ.μ., στην Καλαμάτα, στον πολυχώρο δημιουργίας της ΚΝΕ «Μικρόβιο - Γιώργος Βουβαλέας» προβάλλεται η ταινία «Ο Λένιν τον Οκτώβρη».

Την Παρασκευή 14 Ιούλη, στις 8 μ.μ., στην Καλαμάτα, στον πολυχώρο δημιουργίας της ΚΝΕ «Μικρόβιο - Γιώργος Βουβαλέας» προβάλλεται η ταινία «Παιδαγωγικό Ποίημα».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ