Σάββατο 20 Μάη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Για τα 50 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις Οργανώσεων του ΚΚΕ, με ομιλητές στελέχη του Κόμματος για την παρουσίαση του βιβλίου «Δικτατορία 1967 - 1974», που επιμελήθηκε το Τμήμα Ιστορίας της ΚΕ. Πιο συγκεκριμένα:

Σήμερα Σάββατο, στις 7.30 μ.μ., η ΤΟ Ημαθίας καλεί σε εκδήλωση στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Νάουσας, με ομιλητή τον Κώστα Σκολαρίκο, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ.

Τη Δευτέρα 22 Μάη, στις 7 μ.μ., οι ΚΟΒ Ευόσμου και Κορδελιού καλούν σε εκδήλωση στο δημαρχείο Ευόσμου, με ομιλήτρια τη Λίνα Χατζηκυριάκου, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας.

Την Τρίτη 23 Μάη, στις 7 μ.μ., η ΤΕ Κατασκευών Αττικής καλεί σε εκδήλωση στον κινηματογράφο «Αλκυονίς» (Ιουλιανού 42 - 46, στάση ΗΣΑΠ Βικτώρια), αφιερωμένη στη δράση των κομμουνιστών οικοδόμων στη δικτατορία. Θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει φωτογραφική έκθεση από τους αγώνες εναντίον του πραξικοπήματος και έκθεση βιβλίου της «Σύγχρονης Εποχής».

Την Τετάρτη 24 Μάη:

-- Στις 5.30 μ.μ., η ΤΟ Επισιτισμού - Τουρισμού Αττικής καλεί σε εκδήλωση στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, πλ. Κάνιγγος, 2ος όροφος). Θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., η ΤΟ ΕΒΕ Αττικής καλεί σε εκδήλωση στον κινηματογράφο «Αλκυονίς» (Ιουλιανού 42 - 46, στάση ΗΣΑΠ Βικτώρια). Θα μιλήσει ο Θανάσης Τζίμας, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟΒ Πετραλώνων Αττικής καλούν σε εκδήλωση στην αίθουσα συνεδριάσεων του 3ου Διαμερίσματος (Τριών Ιεραρχών). Θα μιλήσει ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟ του 7ου Διαμερίσματος Αθήνας καλούν σε εκδήλωση στην αίθουσα του Πολυδύναμου Κέντρου (Πανόρμου 59, Αμπελόκηποι). Θα μιλήσει ο Χρήστος Μπάθας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 7.30 μ.μ, η ΚΟΒ 5ου Διαμερίσματος Πειραιά καλεί σε εκδήλωση στα γραφεία της (Κριεζώτου 40). Θα μιλήσει ο Αναστάσης Γκίκας, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟΒ Πολίχνης και Μετεώρων καλούν σε εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο Πολίχνης, με ομιλητή τον Σωτήρη Αβραμόπουλο, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Κ. Μακεδονίας.

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟΒ Αμπελοκήπων και Μενεμένης Θεσσαλονίκης καλούν σε εκδήλωση στη βιβλιοθήκη Αμπελοκήπων, με ομιλήτρια την Νένα Νικοπολιτίδου, μέλος της ΤΕ Βορειοδυτικών Συνοικιών Θεσσαλονίκης.

Την Πέμπτη 25 Μάη, στις 7.30 μ.μ., στη Λάρισα, στο κτίριο Κατσίγρα της Ιατρικής Σχολής, καλούν οι Οργανώσεις Λάρισας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. Θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ.

Το Σάββατο 27 Μάη, στις 7 μ.μ., οι ΚΟ 1ου, 2ου, 3ου και 4ου Διαμερίσματος Πειραιά καλούν σε εκδήλωση στην αίθουσα της ΠΕΜΕΝ. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Ξεκαλάκης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής.

Την Κυριακή 28 Μάη:

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης καλεί σε εκδήλωση στην αίθουσα των ΚΑΠΗ Σταυρούπολης (οδός Τζαβέλα), με ομιλήτρια την Νένα Νικοπολιτίδου, μέλος της ΤΕ Βορειοδυτικών Θεσσαλονίκης.

-- Στις 7 μ.μ., η ΤΟ Ημαθίας καλεί σε εκδήλωση στο Δημαρχείο της Αλεξάνδρειας, με ομιλητή τον Μιχάλη Καλαϊτζή, μέλος της ΕΠ Κ. Μακεδονίας.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Συγκέντρωση για τα 100χρονα του Κόμματος(9/5/2018)
Παρουσιάσεις της έκδοσης για τα 50 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα(25/5/2017)
Εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ για τα 50 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα(27/4/2017)
Πολιτική εξόρμηση για το 20ό Συνέδριο του Κόμματος(16/2/2017)
Δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ(4/11/2003)
Δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ(10/10/2001)

Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org