Σάββατο 20 Μάη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΕΔΥΕ
Αποστολή στην παγκρήτια κινητοποίηση στη βάση της Σούδας

Στο πλαίσιο της αντιιμπεριαλιστικής δράσης του μήνα Μάη, η ΕΕΔΥΕ προετοιμάζει τη μεγάλη παγκρήτια κινητοποίηση, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Μάη, στη βάση της Σούδας. Η Γραμματεία της ΕΕΔΥΕ οργανώνει αποστολή συμμετοχής στην κινητοποίηση και καλεί τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος, απαιτώντας μαζί με το λαό της Κρήτης να κλείσουν τώρα η βάση της Σούδας κι όλες οι ξένες στρατιωτικές βάσεις και στρατηγεία στη χώρα μας, να φύγει το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο, τη Μεσόγειο Θάλασσα και τα Βαλκάνια, καμιά συμμετοχή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και επεμβάσεις.

Η αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά θα πραγματοποιηθεί το βράδυ του Σαββάτου 27 Μάη με το πλοίο «ΕΛΥΡΟΣ» και η αναχώρηση από τα Χανιά θα γίνει το βράδυ της Κυριακής 28 Μάη από το λιμάνι της Σούδας για Πειραιά (αναχώρηση από λιμάνι Πειραιά 9 μ.μ., προσέλευση 7 μ.μ.).

Στις περιοχές που υπάρχουν Επιτροπές Ειρήνης, αναλαμβάνουν την ευθύνη της συγκέντρωσης των συμμετοχών και περαιτέρω διευκρινίσεων. Σε διαφορετική περίπτωση συμμετοχές κλείνονται στα γραφεία της ΕΕΔΥΕ (Θεμιστοκλέους 48 και Σόλωνος) στα παρακάτω τηλέφωνα επικοινωνίας: 210.3844.853 - 854 (Δευτέρα - Σάββατο 10 π.μ. έως 2 μ.μ. και Τρίτη & Πέμπτη 10 π.μ. - 6 μ.μ.). Οι συμμετοχές θα πρέπει να έχουν συγκεντρωθεί μέχρι την Τρίτη 23 Μάη.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org