Τρίτη 25 Απρίλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις Επιτροπών Ειρήνης

Πλούσια δραστηριότητα αναπτύσσουν το επόμενο διάστημα οι Επιτροπές Ειρήνης μπροστά στην Πρωτομαγιά και την 37η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης που θα γίνει την Κυριακή 14 Μάη.

Την Τετάρτη 26 Απρίλη η Επιτροπή Ειρήνης Ιλίου διοργανώνει εκδήλωση στις 7.30 μ.μ. στο Συνδικάτο Οικοδόμων (Χρυσηίδος 36 και Μενελάου) με θέμα τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή και την εμπλοκή της χώρας μας. Θα μιλήσει ο Χρήστος Μαργανέλης, μέλος της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ.

Το Σάββατο 29 Απρίλη, στις 6.30 μ.μ., η Επιτροπή Ειρήνης 2ης Δημοτικής Κοινότητας Αθήνας (Γούβα - Παγκράτι - Ν. Κόσμος) καλεί σε αντιιμπεριαλιστική εκδήλωση στην Πλατεία Πλυτά, με ζωντανή μουσική, θεατρικό δρώμενο και ζωγραφική. Θα χαιρετίσει η Αγγελική Σαμούρη, μέλος της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ.

Το Σάββατο 29 Απρίλη, στις 6.30 μ.μ., η Επιτροπή Ειρήνης και ο Δημοκρατικός Γυναικείος Σύλλογος Αγίας Παρασκευής διοργανώνουν εκδήλωση στην αίθουσά τους (Λ. Μεσογείων 403) με θέμα: «Εργατική Πρωτομαγιά 2017, με τους εργαζόμενους όλων των χωρών για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους, προσφυγιά».

Την Παρασκευή 5 Μάη, στις 7 μ.μ., η Επιτροπή Ειρήνης Ηλιούπολης διοργανώνει εκδήλωση στη μνήμη του αγωνιστή της ειρήνης Γρηγόρη Λαμπράκη και κατάθεση στεφάνου στο άγαλμά του (στάση μετρό Ηλιούπολης). Στην εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Γιώργος Λαμπράκης, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ