Τρίτη 25 Απρίλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σφίγγουν τη θηλιά στο λαό - Απάντηση η απεργία της Πρωτομαγιάς

Ξεκίνησε χτες η βδομάδα δράσης των ταξικών συνδικάτων, που θα κορυφωθεί με τις απεργιακές συγκεντρώσεις τη Δευτέρα 1η του Μάη

  • Στην τελική ευθεία για το κλείσιμο της δεύτερης «αξιολόγησης» περνάνε κυβέρνηση - κουαρτέτο, μετά τις συνεννοήσεις για το χρέος στην Εαρινή Σύνοδο του ΔΝΤ. Η επιστροφή από σήμερα των τεχνικών κλιμακίων στην Αθήνα σηματοδοτεί την ένταση των συνομιλιών για ολοκλήρωση της συμφωνίας και ψήφιση των επόμενων αντιλαϊκών μέτρων σε Ασφαλιστικό και Φορολογικό.
  • Απάντηση στο νέο γύρο της επίθεσης, που εκφράζεται με την ολοκλήρωση της «αξιολόγησης», αλλά και με τη βαθύτερη εμπλοκή της Ελλάδας στους επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και τους ανταγωνισμούς στην περιοχή, δίνουν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις σε όλη τη χώρα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, προετοιμάζοντας με εντατικούς ρυθμούς την απεργία της Πρωτομαγιάς.
  • Χτες ξεκίνησε η βδομάδα δράσης που περιλαμβάνει εκατοντάδες εκδηλώσεις και παρεμβάσεις και θα κορυφωθεί με τις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ την ερχόμενη Δευτέρα 1η του Μάη.

ΣΕΛ.  3,    12   -   13

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Θέματα & αφιερώματα

Περισσότερα...

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org