Πέμπτη 9 Φλεβάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
ΠΑΜΕ - ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΑΣΕΒΕ
Καλούν σε μαζική συμμετοχή στο αγροτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα
  • Να στηρίξουν και να πάρουν μαζικά μέρος στο πανελλαδικό αγροτικό συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14/2 στην Αθήνα, στις 13.30, στην πλατεία Βάθης, καλεί το ΠΑΜΕ τα Εργατικά Κέντρα, τις Ομοσπονδίες, τα Συνδικάτα και τους εργαζόμενους, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων. Οπως σημειώνει στην ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ, «όλοι μαζί, εργάτες, αυτοαπασχολούμενοι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με τη μικρομεσαία αγροτιά που στα μπλόκα του αγώνα αγωνίζεται απέναντι στον κοινό αντίπαλο, τα μονοπώλια που εκμεταλλεύονται το μόχθο μας, απέναντι στην ΚΑΠ της ΕΕ».
  • Να συμμετάσχουν μαζικά στο αγροτικό συλλαλητήριο της Τρίτης 14/2 στην Αθήνα καλεί τα σωματεία, τις ενώσεις και τις ομοσπονδίες των ΕΒΕ η Γραμματεία Αττικής της ΠΑΣΕΒΕ. Οπως σημειώνει στο κάλεσμά της και οι αγρότες βρίσκονται αντιμέτωποι με την «ίδια πολιτική που βάζει ταφόπλακα στα δικαιώματα αυτοαπασχολούμενων, εργατών, γυναικών και νεολαίας. Είναι πια φανερό ότι θέλουν να ξεκληρίσουν την μικρομεσαία αγροτιά της χώρας, όπως και τους αυτοαπασχολούμενους και μικρούς ΕΒΕ, για να ανοίξει ο δρόμος στις μεγάλες επιχειρηματικές επενδύσεις για περισσότερα κέρδη. Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα των αγροτών ενάντια στο κοινό μας αντίπαλο, την ΕΕ και το μεγάλο κεφάλαιο».
Στο μπλόκο της Νίκαιας η ΟΒΣΑ

Παράλληλα, αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας (ΟΒΣΑ), αποτελούμενη από μέλη του Διοικητικού της Συμβουλίου, εκπροσώπων των σωματείων - μελών και Ενώσεων, καθώς και της Παναττικής Γραμματείας της ΠΑΣΕΒΕ θα επισκεφθεί το μπλόκο των μικρομεσαίων αγροτών στη Νίκαια την Κυριακή 12/2.

Η αναχώρηση θα γίνει την Κυριακή στις 8 π.μ. από την πλατεία Καραϊσκάκη.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org