Πέμπτη 9 Φλεβάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
Αρχαιρεσίες και συνελεύσεις

-- Συνεχίζονται οι αρχαιρεσίες του Συνδέσμου Συνταξιούχων ΙΚΑ Νέας Ιωνίας και Πέριξ. Οι συνταξιούχοι μπορούν να ψηφίζουν με την αστυνομική τους ταυτότητα και την ταυτότητα του σωματείου, μέχρι και την Κυριακή 12/2, από τις 9 π.μ. μέχρι τις 2 μ.μ., στα γραφεία του Συνδέσμου (Νισύρου 20).

-- Σε εκλογές προχωρά το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου Νομού Εύβοιας. Οι εργαζόμενοι μπορούν να ψηφίζουν με το βιβλιάριο ασθενείας τους με βάση το εξής πρόγραμμα: Πέμπτη 9/2, στη «SABO» στο Βασιλικό (11 π.μ. - 11.30 π.μ.) και στο Εργατικό Κέντρο στη Χαλκίδα (12 μ. - 7 μ.μ.). Τρίτη 14/2, σε «ΒΙΔΟΜΕΤ» (10 π.μ. - 10.45 π.μ.), «Παπαδιόχο» (11 π.μ. - 2.15 μ.μ.) και Εργατικό Κέντρο Αλιβερίου (2.30 μ.μ. - 6 μ.μ.).

-- Σε συνέλευση καλεί σήμερα, Πέμπτη, στις 6 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας, η τοπική επιτροπή Μεσσηνίας του Πανελλήνιου Συλλόγου Συνταξιούχων πρώην ΔΕΚΟ - Τραπεζών.

-- Στο 32ο Συνέδριό του προχωρά το Εργατικό Κέντρο Αρτας, το Σάββατο 11/2. Στο Συνέδριο οι αντιπρόσωποι που έχουν εκλεγεί από τα σωματεία θα αποτιμήσουν την τρίχρονη δράση και τις αδυναμίες του Εργατικού Κέντρου, θα καθορίσουν τα νέα καθήκοντα και το διεκδικητικό πλαίσιο, θα εκλέξουν νέα όργανα διοίκησης και αντιπροσώπους στη ΓΣΕΕ.

-- Σε εκλογές προχωρά το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Δυτικής Αττικής το Σάββατο 11/2 (8 π.μ. - 4 μ.μ.) και την Κυριακή 12/2 (9 π.μ. - 5 μ.μ.) στο Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας (Χαριλάου 30).

-- Την Κυριακή 12/2 θα γίνει το 32ο Συνέδριο του Εργατικού Κέντρου ν. Σάμου. Το Συνέδριο θα εγκρίνει τον διοικητικό και τον οικονομικό απολογισμό, θα αναδείξει νέο Διοικητικό Συμβούλιο και Εξελεγκτική Επιτροπή, καθώς και τους αντιπροσώπους στη ΓΣΕΕ.

-- Στην ετήσια τακτική απολογιστική Γενική Συνέλευση προχωρά το περιφερειακό τμήμα του Πανελλήνιου Συλλόγου Συνταξιούχων πρώην ΔΕΚΟ - Τραπεζών στην Αθήνα. Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23/2, στις 10.30 π.μ., στην αίθουσα της Πανηπειρωτικής (Κλεισθένους 15).


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org