Παρασκευή 27 Γενάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΔΙΕΘΝΗ
ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΡΩΜΗ.-- Είκοσι εννέα νεκροί είναι ο τελικός τραγικός απολογισμός της κατάρρευσης ξενοδοχείου από χιονοστιβάδα, στην κεντρική Ιταλία. Οι διασώστες ολοκλήρωσαν προχτές το έργο που ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή, έχοντας εντοπίσει ζωντανά και εννιά άτομα.

ΚΑΜΠΟΥΛ.-- Τουλάχιστον 27 παιδιά έχασαν τη ζωή τους στη βορειοδυτική περιφέρεια Τζοουζτζάν του Αφγανιστάν, όπου το προηγούμενο 48ωρο επικρατούσε παγετός και σφοδρές χιονοπτώσεις.

ΜΑΝΑΜΑ.-- Διαδηλωτές που είχαν συγκεντρωθεί κοντά στο σπίτι επιφανούς Σιίτη ιερωμένου, συγκρούστηκαν χτες το πρωί με αστυνομικούς στην περιοχή Ντιράζ του Μπαχρέιν, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό αρκετών ατόμων. Οι αρχές είχαν αφαιρέσει τον Ιούνη την υπηκοότητα από τον Σιίτη ιερωμένο με τις κατηγορίες της χρήσης «εμπρηστικού λόγου» και ξεπλύματος χρήματος.

ΝΤΟΝΤΟΜΑ.-- Σωστικά συνεργεία κατέβαλαν χτες επί ώρες εντατικές προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό 13 εργατών που παγιδεύτηκαν χτες το απόγευμα στις υπόγειες στοές χρυσωρυχείου, κινεζικής ιδιοκτησίας, σε αραιοκατοικημένη περιοχή της βορειοανατολικής Τανζανίας.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org