Τρίτη 13 Δεκέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ
Σήμερα, Τρίτη

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Αργους, η TΟ Αργολίδας παρουσιάζει το βιβλίο: «Η εμφάνιση της Εργατικής Τάξης, ο ρόλος της στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες στον 20ό αιώνα και η στρατηγική του ΚΚΕ».

Αύριο, Τετάρτη

-- Στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής βιβλιοθήκης Καβάλας, η ΤΕ Καβάλας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Διεθνείς εξελίξεις - Ιμπεριαλιστικοί ανταγωνισμοί και αντιθέσεις στην περιοχή - Οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Ελισαίος Βαγενάς μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υπεύθυνος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ.

Πέμπτη 15/12

-- Στις 6.30 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Εγνατία», της Αλεξανδρούπολης, η ΤΕ Εβρου του ΚΚΕ, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Οι εξελίξεις στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Η ανάγκη για λαϊκή επαγρύπνηση. Οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Ελισαίος Βαγενάς.

-- Στις 7 μ.μ., στο Κέντρο Ιστορίας του Δήμου Θεσσαλονίκης, η ΚΟΒ Τοπικής Διοίκησης Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ οργανώνει εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη μεγάλη απεργία των εργαζομένων στους δήμους (8 - 18/12 του 1986). Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθεί βίντεο με το χρονικό της απεργίας.

Το Σάββατο 17/12

-- Στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του 2ου Γυμνασίου Γέρακα (Ανακρέοντος & Αριστογείτονα), οι ΚΟ Παλλήνης - Γέρακα καλούν στη βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής» «Δεκέμβρης 44 - κρίσιμη ταξική σύγκρουση». Θα μιλήσει ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος της ΚΕ.

-- Η ΚΟ Εξαρχείων - Νεάπολης - Κολωνακίου της ΚΟΑ του ΚΚΕ και το Παράρτημα Εξαρχείων της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν ιστορικό περίπατο, με αφορμή την 72η επέτειο από το Δεκέμβρη του 1944. Το ραντεβού είναι στις 11.30 π.μ. στη συμβολή των οδών Στουρνάρη και Πατησίων.

-- Στις 9 μ.μ., η ΤΟ Νοτίων Συνοικιών Αθήνας διοργανώνει γλέντι στο κλειστό Γήπεδο του Κρόνου στον Αγιο Δημήτριο (Ελευθερωτών 25).

-- Στις 8 μ.μ., η ΚΟ Αγ. Βασιλείου Ρεθύμνου διοργανώνει λαϊκό γλέντι στο Κέντρο Καψαλές (Σπήλι). Θα μιλήσει ο Σάββας Βασιλειάδης, Γραμματέας της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ