Πέμπτη 8 Σεπτέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Κεντρικές περιοδείες στελεχών του ΠΑΜΕ στη Θεσσαλονίκη

Συνδικαλιστικά στελέχη του ΠΑΜΕ, που θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τις κινητοποιήσεις του ταξικού κινήματος για τη ΔΕΘ, θα συμμετέχουν στις εξής περιοδείες:

Ο Νίκος Παπαγεωργίου, πρόεδρος του Συνδικάτου Επισιτισμού - Τουρισμού και Ξενοδοχείων Αττικής, σήμερα Πέμπτη, στις 12.30 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Capsis» και στις 1.30 μ.μ. στο «Grand hotel Palace». Αύριο Παρασκευή, στα ξενοδοχεία «The MET Hotel» και «Porto Palace». Ο Γιάννης Τασιούλας, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Οικοδόμων, σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή, σε εργοτάξια του Μετρό.

Ο Θανάσης Γκόγκος, μέλος της ΕΓ του ΠΑΜΕ και ο Γιάννης Κομνηνός, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων, σήμερα Πέμπτη στα σουπερμάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος» στις ανατολικές συνοικίες, καθώς και σε «Cosmos», «Πράκτικερ», ΙΚΕΑ, «Hondos Center», «Leroy Merlin». Αύριο Παρασκευή, το πρωί στις αποθήκες του «Μαρινόπουλου» και στο κατάστημα Ευκαρπίας και το απόγευμα στα σούπερ μάρκετ «Καρυπίδης» και στο εμπορικό κέντρο ONE SALONICA.

Ο Παναγιώτης Κατάρας, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τύπου και Χάρτου, αύριο Παρασκευή σε ΜΕΛ, ΧΑΡΤΕΛ, MONDI SCA - PACKING και Χατζόπουλο. Το απόγευμα θα μιλήσει σε σύσκεψη της Ομοσπονδίας με τα Σωματεία του κλάδου. Η Βέτα Πανουτσάκου, πρόεδρος Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας (ΟΣΥΑΠΕ), σήμερα Πέμπτη στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής και στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών. Αύριο Παρασκευή, στο κεντρικό κτίριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη και στις Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας.

Περιοδείες θα γίνουν σήμερα και στα εξής νοσοκομεία της πόλης: «Αγιο Δημήτριο» (9 π.μ.,) και «Γεννηματά» (12.30μ.) με την Ελένη Μπακιρλή, μέλος Γενικού Συμβουλίου ΠΟΕΔΗΝ. «Παπαγεωργίου» (11.30π.μ.,) με τον Γιώργο Πρέντζα, συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ στο χώρο της Υγείας. Ιπποκράτειο (11.30 π.μ.,) με την Ολγα Σιάντου, μέλος ΕΕ της ΠΟΕΔΗΝ. «Παπανικολάου» (11.30 π.μ.) με την Ιουλία Νάρη, μέλος Γενικού Συμβουλίου ΠΟΕΔΗΝ.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org