Πέμπτη 8 Σεπτέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Ολοι αύριο στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια

Για αύριο Παρασκευή, 9 Σεπτέμβρη, στις 7 μ.μ., στην Ομόνοια, είναι προγραμματισμένο το παναττικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, με αφορμή τα εγκαίνια της ΔΕΘ. Οι προσυγκεντρώσεις των σωματείων και των Λαϊκών Επιτροπών για το συλλαλητήριο της Αθήνας έχουν οριστεί στις 6.30 μ.μ. στα εξής σημεία:

  • Πλατεία Βάθης: Εργαζόμενοι σε Μέταλλο, Φάρμακο, Τύπο - Χαρτί, Χημική Βιομηχανία, Ενέργεια, Τρόφιμα - Ποτά, Κλωστοϋφαντουργία, Μεταφορές, Χρηματοπιστωτικό, Τηλεπικοινωνίες, Ταχυδρομεία - Ταχυμεταφορές και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
  • Πλατεία Κάνιγγος: Εργαζόμενοι σε Κατασκευές, Εμπόριο, Λογιστές, Ιδιωτικοί Υπάλληλοι, Επισιτισμός - Τουρισμός, εργαζόμενοι στους ΟΤΑ, στο Δημόσιο, σωματεία από το χώρο της Υγείας, Σύλλογοι Φοιτητών και Σπουδαστών, Σύλλογοι Εκπαιδευτικών, εργαζόμενοι στα ΑΕΙ - ΤΕΙ, Καλλιτέχνες, τα κλαδικά σωματεία Αττικής της ΠΑΣΕΒΕ, ο Σύλλογος Αυτοαπασχολούμενων Α' Αθήνας, Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς των Ανατολικών Συνοικιών της Αθήνας, του Γαλατσίου, της Λαυρεωτικής και των Μεσογείων, η ΟΓΕ.
  • Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρ. Κοτζιά): Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς από το Νότιο Τομέα της Αττικής, τον Πειραιά και τις Συνταξιουχικές Οργανώσεις.
  • Πλατεία Καραϊσκάκη: Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς Δυτικού Τομέα Αθήνας, Θριασίου - Μεγαρίδας και του Βόρειου Τομέα Αττικής.

Μετά την ΠΑΣΕΒΕ και την ΟΓΕ, κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο απευθύνει σε φοιτητές και σπουδαστές το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών, υπογραμμίζοντας ότι «κυβέρνηση - ΕΕ - μεγαλοβιομήχανοι ετοιμάζουν νέο γύρο επίθεσης στα δικαιώματα μας!». Αποφάσεις για το αυριανό συλλαλητήριο έχουν πάρει οι εξής φοιτητικοί σύλλογοι της Αθήνας: Φυσικού, Ιστορικού - Αρχαιολογικού, Νέων Φοιτητικών Εστιών ΕΜΠ, Ιατρικής ΕΚΠΑ, Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να προστεθούν και νέες αποφάσεις.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org