Πέμπτη 19 Μάη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Καμία ανοχή - καμία υποταγή στην αντιλαϊκή πολιτική!

Με σύνθημα «Καμία ανοχή - καμία υποταγή στην αντιλαϊκή πολιτική. Υπάρχει άλλος δρόμος: Λαϊκή Συμμαχία για τη λαϊκή εξουσία», η ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ αναπτύσσει μια πολύμορφη πολιτική δραστηριότητα στους εργασιακούς χώρους και τις γειτονιές όλων των δήμων της Αττικής.

Στόχος, να συζητήσει οργανωμένα με χιλιάδες εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους, νέους και νέες τα συμπεράσματα της πάλης ενάντια στην πολιτική του κεφαλαίου, της ΕΕ και της κυβέρνησης. Να συζητήσει τους όρους και τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για να δυναμώσει το εργατικό - λαϊκό κίνημα. Να δυναμώσει η συσπείρωση με το ΚΚΕ, που με συνέπεια και σταθερότητα προβάλλει ότι ο λαός μπορεί να απαλλαγεί από τα βάσανα της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης και να ικανοποιήσει τις ανάγκες του στη δουλειά, στη μόρφωση, σ' όλους τους τομείς της ζωής του, με τον ίδιο στο τιμόνι της εξουσίας.

Στο πλαίσιο αυτό, προγραμματίζονται για τις επόμενες μέρες οι παρακάτω συγκεντρώσεις:

-- Την Κυριακή 22/5, στις 11 π.μ. σε συγκέντρωση στο Ιλιον, στο καφενείο «Μπούκα» (Αιακού 230) θα μιλήσει η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Τη Δευτέρα 23/5, στις 7.30 μ.μ. σε συγκέντρωση στο Μοσχάτο, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, θα μιλήσει ο Κώστας Ζιώγας, μέλος της ΚΕ.

-- Την Τετάρτη 25/5, στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση στον Κορυδαλλό, στην πλατεία Αλησμόνητων Πατρίδων (παλιό Νεκροταφείο) θα μιλήσει ο Γιάννης Μερεντίτης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Την Τετάρτη 25/5, στις 7.30 μ.μ. σε συγκέντρωση στο Χαϊδάρι, στο θεατράκι στο Αίθριο, θα μιλήσει ο Βασίλης Βούλγαρης, Γραμματέας της ΤΕ Νοτιοδυτικών Συνοικιών.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ