Τρίτη 1 Μάρτη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΔΙΕΘΝΗ
ΡΩΣΙΑ
Φρικιαστικό έγκλημα

ΜΟΣΧΑ.--

Ενα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε χτες πολύ κοντά στο κέντρο της Μόσχας. Οπως ανακοίνωσαν οι αρχές, η Γκουλτσέχρα Μπομποκούλοβα, 39 ετών, συνελήφθη κοντά σε σταθμό του μετρό με ένα κεφάλι σε πλαστική τσάντα. Ηταν νταντά ενός μικρού κοριτσιού 3 - 4 χρόνων που αποκεφάλισε, όταν έφυγαν από το σπίτι οι γονείς της και στη συνέχεια πυρπόλησε το διαμέρισμά του. Το συγκλονιστικό βίντεο που μετέδωσαν ρωσικά μέσα ενημέρωσης δείχνει τη γυναίκα, κρατώντας στα χέρια της το κομμένο κεφάλι να φωνάζει «Αλάχ Ακμπάρ» και να δηλώνει ότι είναι «τρομοκράτης».

«Το ακέφαλο σώμα ενός παιδιού 3-4 ετών, που έφερε ίχνη βίαιου θανάτου, βρέθηκε σήμερα σε διαμέρισμα του βορειο-δυτικού τμήματος της Μόσχας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η νταντά πήρε μαζί της το κεφάλι», ανακοίνωσε η αστυνομία. «Η νταντά, που κατάγεται από χώρα της κεντρικής Ασίας, γεννημένη το 1977, σκότωσε το παιδί πριν πυρπολήσει το διαμέρισμα και φύγει», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Επίσης, ανακοινώθηκε ότι η γυναίκα θα υποβληθεί σε ψυχιατρικό έλεγχο, για να διαπιστωθούν τα κίνητρα αυτής της αποτρόπαιας πράξης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ