Σάββατο 30 Γενάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Καταγγέλλει την παραχώρηση της αίθουσας του Επιμελητηρίου στη Χρυσή Αυγή

Η Τομεακή Επιτροπή Φθιώτιδας της ΚΟ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ, σε ανακοίνωσή της, καταγγέλλει τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας (ΕΒΕ Φθιώτιδας) για την παραχώρηση της αίθουσας του Επιμελητηρίου στο ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής, την ίδια ώρα μάλιστα που την έχει αρνηθεί επίμονα και κατηγορηματικά σε άλλα κόμματα, όπως και στο ΚΚΕ.

«Σε μια περίοδο που ο λαός μας ζει τη λαίλαπα των αντιλαϊκών μέτρων προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα των μονοπωλιακών ομίλων και της ολιγαρχίας του πλούτου, η φασιστική εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής ανασυντάσσεται για να παίξει το ρόλο της στη στήριξη του καπιταλιστικού συστήματος. Το βρώμικο ρόλο της στην παραπλάνηση και την τρομοκράτηση του λαού» σημειώνει η ΤΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

«Προσποιούνται πως συζητούν για τα προβλήματα του λαού», τονίζει, «ενώ στην πράξη κάνουν ό,τι μπορούν για να τον διχάσουν, να τον εξαπατήσουν και να χτυπήσουν το εργατικό - λαϊκό κίνημα, εξυπηρετώντας τα σχέδια της άρχουσας τάξης με τον πιο βάρβαρο και αντιδραστικό τρόπο».

Παράλληλα, η ΤΕ Φθιώτιδας καταγγέλλει και τα άλλα αστικά πολιτικά κόμματα για την ανοχή που δείχνουν, ενώ καλεί το λαό να βάλει τους φασίστες στο περιθώριο της Ιστορίας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ