Σάββατο 7 Ιούλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΘ ΚΚΕ
Συνεχίζει τις επαφές με τους φορείς της πόλης

Συνεχίστηκαν οι συναντήσεις στελεχών της ΚΟΘ του ΚΚΕ με εκπροσώπους των φορέων των ΕΒΕ της πόλης για να συζητήσουν την κατάσταση όπως αυτή διαμορφώνεται στην περιοχή, τις αρνητικές επιπτώσεις της και το ενδεχόμενο της ραγδαίας επιδείνωσής της.

Ετσι, κλιμάκια της ΚΟΘ συναντήθηκαν με εκπροσώπους του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, του Συνδέσμου Εξαγωγέων Β. Ελλάδας, της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων Ν. Θεσσαλονίκης και της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης.

Και στις συναντήσεις αυτές οι εκπρόσωποι της ΚΟΘ εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για τις εξελίξεις, που φέρνουν τη χώρα μας μπροστά στον κίνδυνο να εμπλακεί σε μια γενικευμένη σύγκρουση με δραματικές συνέπειες για το μέλλον του ελληνικού και των άλλων λαών της περιοχής και δείχνουν ότι χρειάζεται να ενταθεί ο αγώνας κατά των ξένων επεμβάσεων και για την αποχώρηση του ΝΑΤΟ από τα Βαλκάνια.

Οι εκπρόσωποι των φορέων συμμερίστηκαν τις ανησυχίες του ΚΚΕ και δήλωσαν ότι θα εκφραστούν με διάφορους τρόπους από μέρους τους οι ανησυχίες αυτές.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ