Τρίτη 4 Αυγούστου 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΤΤΙΚΗ
Συνεχίστηκαν οι εξορμήσεις με την Ανακοίνωση της ΚΕ και τον «Ρ»

Από τις εξορμήσεις σε παραλίες του Λεκανοπεδίου
Από τις εξορμήσεις σε παραλίες του Λεκανοπεδίου
Εξόρμηση για την ενημέρωση του λαού και της νεολαίας του Λεκανοπεδίου για τις πολιτικές εξελίξεις, με την Ανακοίνωση της ΚΕ του ΚΚΕ και τον «Κυριακάτικο Ριζοσπάστη», πραγματοποίησαν και αυτό το Σαββατοκύριακο μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ σε μια σειρά από παραλίες της Αττικής, βρίσκοντας θετική ανταπόκριση.

Ηταν πάρα πολλοί οι λουόμενοι που δεν έπαιρναν απλώς την Ανακοίνωση, αλλά άνοιγαν συζήτηση με τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ γύρω από τις εξελίξεις με το τρίτο μνημόνιο και τα νέα μέτρα, συζητούσαν μαζί τους για την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ.

Παράλληλα με τις πολιτικές εξελίξεις, βέβαια, επιβεβαιώθηκε ότι μεταξύ των προβλημάτων που απασχολούν έντονα ανθρώπους όλων των ηλικιών, είναι το δικαίωμα στις διακοπές και την αναψυχή, καθώς οι περισσότεροι δυσκολεύονται οικονομικά, με τις κοντινές παραλίες της Αττικής - όσες τουλάχιστον έχουν απομείνει χωρίς «είσοδο» - να αποτελούν μια από τις ελάχιστες προσιτές λύσεις για λίγη δροσιά.

Στο πλαίσιο της εξόρμησης, τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ μίλησαν με εργαζόμενους, ανέργους, συνταξιούχους, νέους και νέες, καλώντας τους σε οργάνωση και δράση ενάντια σε παλιά και νέα μνημόνια. Σημείωσαν ότι δεν μπορεί να υπάρχει εφησυχασμός και ανοχή πια, γιατί εκτός από όλα τα μέτρα που έχουν φορτώσει στην πλάτη μας οι προηγούμενες κυβερνήσεις, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ κλιμακώνει την αντιλαϊκή επίθεση.


Οπως υπογράμμιζαν, χρειάζεται αποφασιστική αντιμετώπιση κι όλων αυτών που, ενώ μέχρι τώρα στήριξαν και ψήφισαν τα αντιλαϊκά μέτρα, σήμερα παρουσιάζονται ως οι εγγυητές για το μέλλον της εργατικής τάξης μέσα από τον καπιταλισμό της δραχμής.

Γι' αυτό χρειάζεται ένταση της πάλης και συσπείρωση με την πολιτική του ΚΚΕ, επαγρύπνηση και ετοιμότητα μπροστά στις εξελίξεις που έρχονται.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ